User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
35 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Dikkat etmek Lazım..

JenGoO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Dikkat etmek Lazım..

http://www.sikayetvar.com/index.php?...level=3&id=205

Kampanya ustune kampanya ama ortada bişe yok

Dizel araç sahipleri benden size bir tavsiye total dan başka yeri tercih etmeyin elinizde imkanınız varsa.Ben denedim çok farklılıklar gördüm,gerek motor sesi gerek performans gerek az tuketim umarım bozmazlar..
    US Performance

VteC_MaNiaC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi bence bunu böyle baz almamak lazım çünkü Shell Opet ve BP pazarın zaten büyük kısmını elinde tutmakta... hem benzinlik sayısı hem işlem hacmi olarak Total onların yanında çok küçük ... o yüzden büyük dağda çok kar olur diye düşünmek lazım .... Ancak Teknosa gibi bi firma bu şikayet var firmasının zirvesindeyse tepkiyi göstermek lazım çünkü bulunduğu pazarda tekel yaratmış durumda...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi baz alınacak şeyi sen çok iyi anladığına eminmisin bu topic'te?Hepimiz belki hergun aracımıza yakıt alıyoruz gerek firmanın sağlamış olduğu kampanyalar gerek yakıt kalitesi gerek personellerin bizim gibi müşterilerle dialogları ve işlerini doğru yapıp yapmadıkları yorumların biçoğu çok ilginç ben bunca zamandır aracıma shell ve opet haricinde hiçbir firmadan yakıt almıodum son zamanlarda bi abimizin tavsiyesi uzerine dizel olan aracıma, yakıtı total den aldım ve gayette memnunum en önemlisi sarfettiğim mazot ve yaptığım km.aracım passat 2.0 tdi 1 depo mazotla ortalama hızda 800 850 km arasında gidip geliodu şehiriçi, bu yakıt shell ve opete ait.Totalden aldığım yakıtta ne hikmetse 900 ve 1000km arası hatta üşengeçlik yapıp almadığım zaman 1050 km ye kadar da çıkıor..Şimdi kullanan arkadaşlarımda aynen benim gibi bu duruma şaşıp kalıolar baz aldığım konular bunlar.Teknosa falan ayrı.
    US Performance

yiit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Temmuz ayında Shell'in internet sitesinde rastladığım on lıne oyunu günlerce oynayıp 9. Sıraya yükseldim ve ilk on kişiye vereceklerini taahhüt ettikleri lap top bilgisayarı almayı hak ettim.

Müşteri hizmetlerini aradığımda ** bey bana oyunun test amaçlı olduğunu ve oyunda verileceği iddia edilen ödüllerin başka bir kampanyayla ilgili olduğunu söyledi. Bu cevap beni tatmin etmediği için Shellturkiye@shell.com adresine mail attım.

Beni arayan ** bey de ** beyin söylediklerini tekrarladı. Oyunda verileceğini taahhüt ettikleri hediyelerin başka bir kampanya ile ilgili ve test amaçlı olduğunun belirtilmediğini ısrarla söylemem üzerine benden oyunla ilgili çıktı alarak göndermemi istedi.

Akşam evden çıktı alırken sıralamada 9. Sırada olan ismimin silindiğini ve o güne kadar hiç görmediğim yabancı isimlerin sıralamaya dahil edildiğini gördüm. ^^

bu kadar çirkef olamazlar ya çüş

^^ANIL^^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yiit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Temmuz ayında Shell'in internet sitesinde rastladığım on lıne oyunu günlerce oynayıp 9. Sıraya yükseldim ve ilk on kişiye vereceklerini taahhüt ettikleri lap top bilgisayarı almayı hak ettim.

Müşteri hizmetlerini aradığımda ** bey bana oyunun test amaçlı olduğunu ve oyunda verileceği iddia edilen ödüllerin başka bir kampanyayla ilgili olduğunu söyledi. Bu cevap beni tatmin etmediği için Shellturkiye@shell.com adresine mail attım.

Beni arayan ** bey de ** beyin söylediklerini tekrarladı. Oyunda verileceğini taahhüt ettikleri hediyelerin başka bir kampanya ile ilgili ve test amaçlı olduğunun belirtilmediğini ısrarla söylemem üzerine benden oyunla ilgili çıktı alarak göndermemi istedi.

Akşam evden çıktı alırken sıralamada 9. Sırada olan ismimin silindiğini ve o güne kadar hiç görmediğim yabancı isimlerin sıralamaya dahil edildiğini gördüm. ^^

bu kadar çirkef olamazlar ya çüş
    vallahi ben hiç şaşırmadım bu dediklerine neden dersen ztn ben böle kampanyalara oldum olası hiç inanmadım yani mesala turkcell şimdi araba veriyorm ev veriyorum dio benim çok inanasım gelmiyo veriyo ama nsl veriyo bana göre çalışanına tanıdığın tanıdığına yani böle ödüller firmaların kendi içlerinde dağılıyo bence yani ben hep böle düşünmüştrm o kadar magnum yedim ama bana lambo çıkıcak die hiç msj atmadım çünki inanmadım birtürlü ben bu kampanyalara bitane bile yollamadım yollamyrm da yinede işşallah biz yanlış düşünüyoruzda bizden birine lambo çıkarda seviniriz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ^^ANIL^^ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vallahi ben hiç şaşırmadım bu dediklerine neden dersen ztn ben böle kampanyalara oldum olası hiç inanmadım yani mesala turkcell şimdi araba veriyorm ev veriyorum dio benim çok inanasım gelmiyo veriyo ama nsl veriyo bana göre çalışanına tanıdığın tanıdığına yani böle ödüller firmaların kendi içlerinde dağılıyo bence yani ben hep böle düşünmüştrm o kadar magnum yedim ama bana lambo çıkıcak die hiç msj atmadım çünki inanmadım birtürlü ben bu kampanyalara bitane bile yollamadım yollamyrm da yinede işşallah biz yanlış düşünüyoruzda bizden birine lambo çıkarda seviniriz
    bnde aynı düsünüorm kesin akrabasına otuna bokuna fln veriodur bizde die bakıoruzdur lambo inş bana çıkarda kurtulurum bu düşünceden

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bnde aynı düsünüorm kesin akrabasına otuna bokuna fln veriodur bizde die bakıoruzdur lambo inş bana çıkarda kurtulurum bu düşünceden
    işşallah çıkarda bizde olayın gerçekliğini anlarız artık bizede bi tur verirsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işşallah çıkarda bizde olayın gerçekliğini anlarız artık bizede bi tur verirsin
    satıp 1 modena bi f355 alıcam yeterse hadi ben yattm ii geceler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    satıp 1 modena bi f355 alıcam yeterse hadi ben yattm ii geceler
    çıksa bile ona kesin 90.000 euro fln vergi isterler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lkjasdas bide o var harbi merak konusu bnce patatez bi olay bakalm

mustafa-u - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

sizi bilmem ama ben almanyadaki 2006 DÜNYA KUPASIna gittim ve 1 krş para vermeden 1 hafta boyunca oradaydım..

C A N
    Misafir
    benzin konusuna dönersek, totelden aldığım benzinle 50 km daha fazla gidiyorum...

aspava983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JenGoO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.sikayetvar.com/index.php?...level=3&id=205

Kampanya ustune kampanya ama ortada bişe yok

Dizel araç sahipleri benden size bir tavsiye total dan başka yeri tercih etmeyin elinizde imkanınız varsa.Ben denedim çok farklılıklar gördüm,gerek motor sesi gerek performans gerek az tuketim umarım bozmazlar..
    cengiz tekbir istasyondan mı alıyorsun peki hangi total bu? bildiğim asri mezarlığının karşısındaki..

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    akrabalarımdan bır tanesı golf 5 sıparısı vermıstı aracını beklıyordu. turkcell ın cekılısıne katıldı sıfır bir pug 307 sahıbı oldu. ne mı yaptı sattı golfun parasını odedı
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aspava983 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cengiz tekbir istasyondan mı alıyorsun peki hangi total bu? bildiğim asri mezarlığının karşısındaki..
    Adanadayken ordan alıyorum ve inan çok farklılık var denemeni tavsiye ederim.Birde mersin yolu uzerinde var tarsusla mersinin ortasında yazlığa giderken oradan dolduruyorum.
    US Performance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    akrabalarımdan bır tanesı golf 5 sıparısı vermıstı aracını beklıyordu. turkcell ın cekılısıne katıldı sıfır bir pug 307 sahıbı oldu. ne mı yaptı sattı golfun parasını odedı
    cok ii bi kısmet diyelim buna. Tr gibi bi yerde buyuk piyango
    US Performance

VteC_MaNiaC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Açıkçası bende shell alıorum sürekli ... İidir kötüdür tartışılabilir ancak PO dan aldığım zman daha az km yapıorum ve özellikle egzos kokusuna dikkat ediorum tiner kokuyo ... Shellde böyle bi sıkıntım yok.... Aslında opetin benzinini de beğeniyorum ancak evimin yakınında olmadığı için ancak iş yerine gittiimde alıorum ..

Jehuty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen hafta Tuzlaya giderken E-5 üzerindeki Opet'ten aldığım benzin ile 60km daha fazla yol yaptım. Ataşehir PO'dan aldığım benzin, ataşehir Shell'den daha fazla km yaptırıyor nedense; şehiriçinde her zamanda aynı yolu yapıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benzini bilmemde mazot kullanan arkadaşlara totali tavsiye ediyorum.Setanı daha yuksekmiş.
    US Performance

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)