2.000-3.000 dd de kesiliyor. Daha ayar yaptırmadım ama k managerdakı hazır ayarladan attım. Acaba sorun ayar yapılmadığı için mi? Yoksa başka bir problem mi var?
1. oksijen sensörüm arızalı ondan olabilirmi acaba?
2.000-3.000 dd de kesiliyor. Daha ayar yaptırmadım ama k managerdakı hazır ayarladan attım. Acaba sorun ayar yapılmadığı için mi? Yoksa başka bir problem mi var?
1. oksijen sensörüm arızalı ondan olabilirmi acaba?
o2 den olucağını sanmıyorum.Hazır ayarlardan attım demişsin ondan dolayı olabilir rev limit kaç şuanki ayarında ?
Bu sorunu yaşamanız gayet normal o ayarlar sizin aracınız için genel ayarlardır.Aracınız için real time ayar yaptırmanızı tavsiye ederim.O bölgede fakir veya zengin kaldğı için bir kesme olabilir. Ayrıca o2 arızalı ise oda yapabilir , o2 İptal edilip beyinden denenebilir.
o2den yapmaz bunu bizim o2 arızalıydı böyle bir problem yoktu.Aracına göre map yazdır bence.
aynısı bende de oluyor, ben benzin pompasından şüpheleniyordum, benzini fullyenice düzeliyordu gerçi artık benzin fullkende yapmaya başladı o devirlerde :S
Civic Si, Typer, S40 T4, M3 ve son olarak şuan E30 M52b28tu
ayarla ilgili bir sıkıntı...
arıza lambası yanıyorsa araçda o2 ler gündeme gelebilir...
hazır maplere bulaşma işi ehline bırak derim ben...
ben bir ara eğlencesine 3000 de kesiciye falan ayarlıyordum o da arkadaşlar binmek istiyorlardı isteklerini kırmak için kesiciyi aşağıya çektiğim zamanlar olmuştu![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
PRA mi PRb mi?
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Kesici gibi de değil.. O devirlerden sonra gaz yemiyor direk rölantiye düşüyor sonra tekrar aynı yere çıkıyor. Bu arada ayağım sabit gazda....
Display de TPS sürekli %0 da kalıyor.. Galiba tps de bir sorun var
Böyle oluyor dimi
YouTube - K20 Tps Fail
vtı da ne cekmıstım o tps den off.aynısı oluodu enes
ama bende bı devırde tıkanma olmuordu.kpro nun kendınde sıkıntı olabılır gıbı geldı bana
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)