baska bir forumda gordum paylaşayım dedim verildise affola insanlar nelerle ugrasıyor...
baska bir forumda gordum paylaşayım dedim verildise affola insanlar nelerle ugrasıyor...
valla ne diyim ben beğendim
kendi arabama takarmıyım? sanmam ama roll larda makara kaynağı olur
BATIKAN
ağır apaçilik
dünde siyah bir şahinin arka camına eşek kadar yazılmış kelimeye mal gibi baktım... aklıma geldikçe gülüyorum "asi lacoste"
komançero garage
arkadaşlar ağır apaçilik v.s. denebilir amafena olmamıs kendi arabama yaptırmam
bir arkadaş sormustu zamanında bunu kaça ve kime yaptırırz diye bu sorunun cevabını bilen varmı? kim yapar kaça yapar araç 206
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
verilmişse ben görmedim birisi sorumada cevap versin konu öyle gitsin gidicekse
edit adamlar videoya adres eklemişler gördüm![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
olay budur![]()
Bana göre son derece fuzuli bir meşgale olsa da, bu işlemi yapan we AKLINA GETİREN arkadaş yaratıcı zekâ sahibidir, o yüzden, daha önce yazan arkadaşlarım gibi ben de yaptırmam ama yapanı da tebrik ederim, ne demişler? Yiğidi öldür,püskevitini yeme![]()
Çinçin Tuning![]()
demo car flan ise yapılabilir ama yaptırmam arabama 2. el alırken varsa soktururm ki bunun yapıldıgı aracıda alcagımı sanmıyorum![]()
roll de acayip eğlenceli olur valla![]()
hahaha aynı devirde basmadınız derdine son arkadan cam le çeken bile görür artık erken bastı geç bastıyı :P
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
şunun ufaını direksyona ferrari gibi yada on camın oraya biyere head up display kıvamında yapsalar bukadar emeklerinin karşılığını alırlar en azından tt den baya alan çıkar
ama bakarsın bu daha çok satar![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)