User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
51 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Range Rover hakkinda bir kac soru.

mgnPower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Range Rover hakkinda bir kac soru.

son mangaldan sonra yolda gordugum bir arac uzerine aracimi degistirmeye karar verdim. 1998-2000 Range Rover almayi dusunuyorum. Arac degistirme kriterlerimden bir cogunu bu aracda buldum.
    aradigim ozellikler icinde cruise control - 4wd - sunroof - otomatik sanzuman - asgari station kasa ve ustu seklinde uzayip gidiyor.

oncelikle HSE ve VOUGE donanimi arasindaki farki anlayamadim. baktigin zaman benzer es donanimli gorunuyor. arasindaki fark nelerdir ?

alirken nelere dikkat etmek gerekli diye sormayacagim. Ankara'da bu isi kaliteli duzeyli seviyeli durust namuslu hakkini verebilecek ucret politasinda hakkindan fazlasina tamah etmeyecek iligini kemigini somurmeyecek insan gibi insan ve almadan once ekpertizini yapacak bir usta bakiniyorum biliyorum cok sey istiyorum. ama ***** insanoglu istiyor hep

VteC_MaNiaC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    havalı süspansyon oldugu için körüklere ve basınç sistemine dikkat

ağır ve 4 çeker olduğu için şanzıman ve difransiyele dikkat etmek lazım

muhtemelen benzinli 4.6 olacağı için LPG sistemine ve markasına dikkatte şart tabi

BosphorusBoys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha öncedende konusu oldu bu aracın ve pek iç acıcı şeyler söylememişlerdir.
    forumu araştırırsan bulabilirsin..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arac hakkinda detay istemiyorumki zaten alinirmi alinmazmi diye sorumuyorum onceki konulardan bulabildigim hep sorunlarindan bahsedilmis. her arabada sorun oluyor. biri 3 liraya gideriliyor biri 10 liraya neticede sorununun cozulebiliyor. Birde bilen bilmeyen konusuyor ben burada sordugun hse ve vouge nedir ve bunlardan anlayan bakimini ve ekspertizini yaptirabilecegim usta tavsiyelerini ogrenmek istiyorum. yoksa herkesin dilinde hatta tum ilanlarda korukler indirme kaldirma sistemi vs gibi seyler herkesin arabasinda masaallah on numara kimsede sorun yok sorsan onemli olan bunu anlayacak bir usta bulmakda.

TechTurkey cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mgnPower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oncelikle HSE ve VOUGE donanimi arasindaki farki anlayamadim. baktigin zaman benzer es donanimli gorunuyor. arasindaki fark nelerdir ?

alirken nelere dikkat etmek gerekli diye sormayacagim. Ankara'da bu isi kaliteli duzeyli seviyeli durust namuslu hakkini verebilecek ucret politasinda hakkindan fazlasina tamah etmeyecek iligini kemigini somurmeyecek insan gibi insan ve almadan once ekpertizini yapacak bir usta bakiniyorum biliyorum cok sey istiyorum. ama ***** insanoglu istiyor hep
    vogue hse'nin daha ustu denilebilir.Ama sadece ufak tefek kozmetik degisiklikler var yani cok farkliliklar yok yanlis hatirlamiyorsam , opsiyonel degisikliklerle fark kapatılabilir jant koltuk isitma kaplama vs vs.. Bir de dedigin gibi bu jipleri genelde yorum yapanlar mış muş diye konusuyor bilen bilmeyen herkes fikir sahibi masallah.Benim tavsiyem kullananların yorumlarını onemsemen.Diger turlu hem aractan sogutuyolar hemde kafanı karıştırıyorlar.
    " If everything seems under control, you're just not going fast enough. "

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim müdür aldı kendine geçen sene 2000 model 4.4 yada 6 idi çok net hatırlamıyorum. Deli gibi benzin yakıyor lpg yi bile sağlam yakıyor En sık karşılaşılan problemi ayarlı amortisorleri arızalanıyor. yenilerinde bile aynı problem mevcut. Müdür aldı 3-4 ay kullanmadan sattı adam sıkıldı durmadan sorun masraf birde parçası çok pahalı. Alırken çok iyi araştır bence 25 milyarlık araba ama binmesi pahalı bir araç.

HSE ve VOGUE ise aracın donanımını gösteriyor. Vogue daha donanımlı olanı. Arasında baya fark var ama aracına göre değişiyor tabi, range de aksesuar olayının sonu yok..
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biz 2000 modelinide kullandik 2010 suan var hep keyifli konforlu bir aracti bizim icin fakat 2000 modellerde kronik hastalik yukselme alcalma unitesini kontrol eden beyindendir bu beyin sag on koltugun altinda ve kspi esigine cok yakindir yikamada sualdigindan bozulur o yuzden o bolgeyi hassas yikatmaniz sarttir genelde yikamada kapi acilip esige su sklir kesnlkle yaptrmayin lpg lisine hic binmedim lpg ile karslasabiliceginiz bir sorun var mi bilmiyorum gerisinde keyifli ve konforlu bir arazi tasitidir suan 2010 vouge sahibiyiz suv snifinda daha rahat konforlu birarac daha yok tek sorun cok buyuk trafik ve arasokaklarda cok yoruyo servisi biz hep maslak paddock servise gotrduk fakat borusandan aldgimiz icin suan borusana gidiyoruz sizde istanbuldaysaniz paddock serviz huseyin ustaya gonul rahatligiyla goturebilirsiniz umarim yardimim dokunmustur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizim müdür aldı kendine geçen sene 2000 model 4.4 yada 6 idi çok net hatırlamıyorum. Deli gibi benzin yakıyor lpg yi bile sağlam yakıyor En sık karşılaşılan problemi ayarlı amortisorleri arızalanıyor. yenilerinde bile aynı problem mevcut. Müdür aldı 3-4 ay kullanmadan sattı adam sıkıldı durmadan sorun masraf birde parçası çok pahalı. Alırken çok iyi araştır bence 25 milyarlık araba ama binmesi pahalı bir araç.

HSE ve VOGUE ise aracın donanımını gösteriyor. Vogue daha donanımlı olanı. Arasında baya fark var ama aracına göre değişiyor tabi, range de aksesuar olayının sonu yok..
    Yenilerinde hic boyle bi sorunla karslasmadim duymadimda tdv8 kullaniyoruz 2010 masallah tik demedi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2010 vouge sahibiyiz
    Konuda basindan beri dikkat ediyorum da siz sahibisiniz madem size sorayim , neden herkes vouge yaziyor ?
    VOGUE degil mi bu arac yoksa baska bir seri daha mi var

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.techturkey.com/forum/sohb...irleriniz.html

Diye bir konu açmıştım zamanında umarım işinize yarar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2010 vouge yok aslinda borusan ithalatlarin hepsi hse vouge diyoruz borusan olanlarda mesela arka kafalarda ekran yok biz borusandan alirken en dolusunu istedik yok dediler arka kafalarda ekran elektrkli basamaktan logic7 muzik sistemine touchpade e kadar geldi bizde sasirdik vouge yok mu dedik hayir hse paket geliyo hepsi dediler ama autobiograpi die limited 3 tane range getrdiler mavi beyaz siyah onlarda vardi eski kasalarda vouge oldugunda muzik sistemi isitmali koltuk donanimlar vardi ithal araclarda yeni kasalarda arkada ekran var mesela onlarada vouge dyolar borusanla biraz celisiyo bu is acikcasi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2010 vouge yok aslinda borusan ithalatlarin hepsi hse vouge diyoruz borusan olanlarda mesela arka kafalarda ekran yok biz borusandan alirken en dolusunu istedik yok dediler arka kafalarda ekran elektrkli basamaktan logic7 muzik sistemine touchpade e kadar geldi bizde sasirdik vouge yok mu dedik hayir hse paket geliyo hepsi dediler ama autobiograpi die limited 3 tane range getrdiler mavi beyaz siyah onlarda vardi eski kasalarda vouge oldugunda muzik sistemi isitmali koltuk donanimlar vardi ithal araclarda yeni kasalarda arkada ekran var mesela onlarada vouge dyolar borusanla biraz celisiyo bu is acikcasi
    yok yanlis anladin , hala yanlis yaziyorsun Vouge diye birşey yok , Vogue diye var herneyse ufak bişey zaten ama genelde niye cogu kisi oyle yaziyor cozemedim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yenilerinde hic boyle bi sorunla karslasmadim duymadimda tdv8 kullaniyoruz 2010 masallah tik demedi
    maşallah aracınıza ama sizde problem çıkmadı diye olamaz diye birşey söz konusu değil heralde ? Ben duydum bi kaç kez, 2010 da hallolmuş olabilir sorun ama benim kastım yeni kasaydı yani 2002-2010 arası. 2 arkadaşımda aynı dertten muzdaripti hatta bitanesinin amortisoru patlamıştı. araçları 2005-2006 modeldi bahsettiğim 2-3 sene önceki olay..
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok yanlis anladin , hala yanlis yaziyorsun Vouge diye birşey yok , Vogue diye var herneyse ufak bişey zaten ama genelde niye cogu kisi oyle yaziyor cozemedim
    vouge diye bişey var magazin dergisi Ben vogue yazmışım gurur duydum kendimle şu an
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracınız sport ise onda zaten Vogue diye bir donanım seçeneği yok. o yüzden öyle söylemişlerdir. HSE adı altında geliyor en doluları bile.
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vouge diye bişey var magazin dergisi Ben vogue yazmışım gurur duydum kendimle şu an
    Vogue olmasin o ;

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vogue olmasin o ;

aha oda vogueymiş taklitci herifler insanların öyle yazmasının sebebi okunuşundan dolayı olabilir. voug diye okunuyor çünkü ingilizce.
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracınız sport ise onda zaten Vogue diye bir donanım seçeneği yok. o yüzden öyle söylemişlerdir. HSE adı altında geliyor en doluları bile.
    Sport 2009 kullandik cop kisacasi verip 2010 range rover vogue aldik 18 bn kmde ve suana kadar hicbir sorun yasamadik kuzenimdede var oda bise yasamadi ama 2010 oncesi kullanmadim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir de dedigin gibi bu jipleri genelde yorum yapanlar mış muş diye konusuyor bilen bilmeyen herkes fikir sahibi masallah.Benim tavsiyem kullananların yorumlarını onemsemen.Diger turlu hem aractan sogutuyolar hemde kafanı karıştırıyorlar.

aynen gercektende oyle. misal haniminda bayaa bi hosuna gitmisdi arkadaslarina soylerken 2009 araba satilirda bu alinirmi yok surasi sorunludur yok burasi soyledir oyledir yok modeli dusuk virt zirt yaa bir kere kapisini actinmi kardesim sen bunun ? haybeden bol kepce salliyorsun ?

ben simdilik niyetimi yaptim. hatta calistigim kurumdanda birindede varmis ortak bir arkadasimiz vasitasi ile konustuk oglen bakicam ustun koru sonradan gosterticem ekspertiz yaptiracam. ayrica bir tanede yarin icin randevulastigimiz biri var yarinda ona bakicam. ama hala usta konusunda Ankara ici bir tavsiye gelmemis

yakit konusuna girmiyorum bile cunku zaten ulkemizde cok pahali. arti olarak 1.2 palio degilki bu arac kaldiki onlar bile 20-25 kurus yakiyorlar kmde. gul diken iliskisi bir nevi. konfor donanim guvenlik bir yana para bir yana.

lakin 3 liraya tamir edilecek ise 15 lira isteyen kisa yoldan kose donme pesinde olan kendini cok buyuk goren usta bozuntularina cok kil oldugumdan bu yonde bir arastirma yapmanin dogruluguna inanmis bulunmaktayim ne kadar uzun bir cumle oldu yaa buda

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)