Bir kaç gündür araştırıyorum ,toplamda 4 kişilik hesap ediyorum çok lükse kaçmadan, çokda teneke olmadan bir karavan kiralamak istiyorum ,araştırmaya girince fiyatlar cidden çok uçuk geldi aylık 5.000 6.000 7.500 civarı paralar isteniyor,bunu daha ucuza nasıl getiririz ? yada daha önce tecrübe eden varmı ? Tabi iş bununlada bitmiyor gezilecek yerler nereleri, karavan ile tavsiye ettiğiniz nereler var ?
İkinci seçenek, ayrı olarak karavanlar satılıyor fiyatları 4.000 liradan başlıyor,onlardan satın alıp isteyen oldugunda kiraya vermek mantıklımıdır ama onun içinde güçlü kuvvetli bir araban olmalı yada kiralaman gerekiyor,siz böyle bir tatili illaki düşünmüşsünüzdür gidenlerden veya araştırma yapanlardan yardım bekliyorum,dediğimiz gibi bütçe kısıtlı lakin otellerde değilde daha dogal olsun istedim ayrıca istedigim heryere gidebileyim,düşünce iyi lakin fırsatlar kısıtlı yardımcı olursanız sevinirim,şimdiden sağoolun.
Elinde aracı ile kiralayan,yada sadece römork'u kiralayan olursada bilmek isterim.
Anlattıgım araç
Buda römork .
Hadi hayırlısı bakalım![]()