User Tag List

15 sonuçtan 1 ile 15 arası

Konu: Memnun Kaldığınız Zorunlu Trafik Sigortası Acenteleri

Sercan AKCAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Memnun Kaldığınız Zorunlu Trafik Sigortası Acenteleri

Arkadaşlar trafik sigortam ayın 25inde bitiyor.Hemen hemen herkes aynı fiyatı veriyor.226-228 tl arası oda hasarsızlık indirimi falan.Bir cok firma aradı kararsız kaldım.Allah kaza bela göstermesin inş. ama olası bir durumda hangi sigorta şirketini seçsem daha karlı olur hangisi daha iyi hizmet veriyor.Hem diğer arkadaslar için yararlı olur hemde benim için.Bakalım neler cıkcak

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peder hep axa oyaktan yaptırır, gayet memnun taksiti, müşteri hizmetleri gibi durumlardan.
    Instagram: mutusgarage

Osman Bahadır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zorunlu trafik sigortasının fiyatından başka neyinden memnun kalacaksın ki? Senle alakalı birşey değil ki... Karşı tarafı korumaya yönelik yasal bir zorunluluk. Kaza durumunda sen muattab olmuyorsun, çarptığın adam alacak parayı sigortadan.

Kasko olsa anlarım da zorunlu trafik sigortasında en ucuz neresi yapıyorsa ona yaptırırım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok mesela groupama cekici ücretsiz diyor.bazı sigorta şirketleri cirkef cıkıyor karşı tarafa parayı vermiyor.benimde amacım birşey oldugunda ugrasmamak karsı tarafla muhattap olan sigorta sirketi olsun hepsi aynı paraya yapıyor 226-228 tl arası

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sercan AKCAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok mesela groupama cekici ücretsiz diyor.bazı sigorta şirketleri cirkef cıkıyor karşı tarafa parayı vermiyor.benimde amacım birşey oldugunda ugrasmamak karsı tarafla muhattap olan sigorta sirketi olsun hepsi aynı paraya yapıyor 226-228 tl arası
    şimdi zorunlu trafik sigortası ile bahsettiğin olay aynı değilki

edit gerçi ben karşı taraf kısmını şimdi gordum ama şoyle bi yazı ekliyim daha açıklayıcı olur bence hepsi aynı zorunlu sigortada büyük firmalar sorun çıkarmazlar kolay kolay

Zorunlu trafik sigortası yapıldığı aracın zararını karşılamaz, sadece zarar verdiği diğer aracın zararını karşılar.

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

ÖNDE-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    garanti iş yapıcaksan aksigorta

yiğit205 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bencede en ucuz olanı mantıklı ama bırde karsı tarafı dusunmek lazım...parasını cok gec veya sıkıntılı aldıktan sonra o ısten hayır gelmez....cunku zararı bız verıyoruz yanı haksız olan bızız ve karsıdakı sahıs bızım dandıkten yapılan sıgorta yuzunden sıkıntıya dusuyor..bıraz mantıklı dusunursek kendımızı karsıdakı sahsın yerıne koymamız lazım.hıc sucumuz yokken zarara ugrasak ve para odemede sıkıntı olsa baslarız beddua etmeye....zaten kalıtelı bır sıgorta sırketıyle aralarında en fazla 50 tl fark eder...yılda bırkez verılen bır ucret bu
    DİMMA 205 GTİ 16 V

1.
    2.
    3.

Osman Bahadır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar paranın geç veya erken ödenmesi meselesi sigortalara genellenebilecek bir durum değil. Acentenin takibiyle, olayın meydana gelişi, itiraz ve soruşturma durumlarıyla, aracın pert durumu olup olmadığı ile alakalıdır.

Bugün en pahalı fiyat veren sigorta şirketinden de geç ödeme şikayeti okuyabilirsiniz en ucuzundan da. Hiçbir sigorta şirketi ben geç ödeyerek kar edeyim diye bu işe başlamaz. Ama bu bir süreçtir. Muallaktaki bir durum için ödeme yapmak olaya noktayı koymak demektir. Artık geri dönüşü yoktur. Herkesi kendiniz gibi düşünmeyin. Akıl sır ermeyen olaylar yaşanıyor. Millet kendi arabasını kendisi vura kıra para kazanma derdinde...

Bunlar dışında çekici hizmeti, yol yardımı hizmeti gibi hizmetler lazımsa, ki bu hizmetleri zaten kasko veya lastik yol yardımları da veriyor, bu gibi hizmetleri sunan şirketler tercih edilebilir. Bunun haricinde zorunlu trafik sigortası seçmenin başkaca bir kriteri yoktur. Zaten eskiden sabit fiyatla hazine müsteşarlığı tarafından kontrol ediliyordu. Aynı yasalar, o dönemdekiyle aynı uygulamalar devam ediyor.

Kasko ise apayrı bir olay. Onu ayrı tutmak lazım.

ÖNDE-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fahrenayt21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bencede en ucuz olanı mantıklı ama bırde karsı tarafı dusunmek lazım...parasını cok gec veya sıkıntılı aldıktan sonra o ısten hayır gelmez....cunku zararı bız verıyoruz yanı haksız olan bızız ve karsıdakı sahıs bızım dandıkten yapılan sıgorta yuzunden sıkıntıya dusuyor..bıraz mantıklı dusunursek kendımızı karsıdakı sahsın yerıne koymamız lazım.hıc sucumuz yokken zarara ugrasak ve para odemede sıkıntı olsa baslarız beddua etmeye....zaten kalıtelı bır sıgorta sırketıyle aralarında en fazla 50 tl fark eder...yılda bırkez verılen bır ucret bu
    Dediklerine aynen katılıyorum çünkü başıma geldi gecen yaz birisine ufak bi dokunma sonucu adamın tamponu kırılmıştı anadolu sigortaydı kullandığım aracın sigortası karşı aracın sahibi beni kaçkere aradı senin yüzünden bütün işim aksadı dedi nasıl bi sigortan var dedi tamirci bankaya 10 kere gittim demiş adama onca özür diledim teselli ettim yüzüme değilde arkamdan yediğim küfürün hatti hesabı yoktur heralde benim yüzünden karşı taraf niye mahçup olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende onun peşindeyim kimse mağdur olmasın 10 lira fazla verelim kimseyle muhattap olmayayım kimse magdur olmasın.

yiğit205 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sercan AKCAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende onun peşindeyim kimse mağdur olmasın 10 lira fazla verelim kimseyle muhattap olmayayım kimse magdur olmasın.
    valla bence en mantıklısı bu...ak sıgorta axa gunes bunlar ısının ehlı sıgorta sırketlerı ve daha tam bılmedıgım bır kac tane daha var...zaten sen sucunu kabul edıyorsan ve gercekte de sen haksızsan odeme zaman kaybedılmeden ( 1 ay ıcınde tahmını) yapılır.karsı tarafta magdur olmaz senınde kafan rahat olur.
    3 den 5 den kacma kardes zaten bızler nelere para harcıyoruz gereksız gereksız 3 -5 dokunmaz sanırım
    DİMMA 205 GTİ 16 V

1.
    2.
    3.

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    axa oyak ve fiba dan yaptırmıştım şimdiye kadar bi sıkıntısını yaşamadım kasko değil sonuçta zorunlu sigorta o yüzden pek önemi yok şirketn

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende ome_rs az sövmedim gitmiş en dandiginden yaptırmış bide kapıma çarptı
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

onn_dear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ERGO isviçre sigorta on numara
    History;
    1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG

BosphorusBoys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ZOrunlu trafik sigortalarının çoğunluğunun limitleri aynıdır. ( karşı tarafa verdiğin maddi hasar olarak )
    Tarfik sigortsı karşı tarafa verdiğiniz Maddi hasarı kaşırlar ( eğer suçlu siz iseniz )
    En uygun olanı Yaptırmakda fayda görüyorum.. (fiyat olarak)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)