Arkdaslar, istanbuldan Mersine Ucak ile kaç dakikada gidiliyor. Mersine gidicek gibiyim bu hafta içerisinde, nekadar sürede gidildiğini merak ediyorum daha önce gitmiş olanlar varmı aramızda..
Arkdaslar, istanbuldan Mersine Ucak ile kaç dakikada gidiliyor. Mersine gidicek gibiyim bu hafta içerisinde, nekadar sürede gidildiğini merak ediyorum daha önce gitmiş olanlar varmı aramızda..
mersine en yakın biyere nereye ucucaksak oraya bi bilet bulucaz sonucta, konuyu tam anlatamadıysamda kusurabakmayın paso ucmadıgımdan dolayı nerde ne var bilmiyorum![]()
1 saatte adanaya inersin oradan servis vardır mersine, servisin dolması kalkması vs .vs. yaklaşık 1.5 saate mersine varırsın.
Direk mersine yok adanaya inceksiniz ordan servisle yada trenle mersine geçiceksiniz tahmini olarak 1.40-2.00 saat sürüyor
adana ya inip ordadan mersine trenle gidiceksiniz ev arkadaşım pegasusla 1 saat 15 dk gibi bir sürede gitmişti yanlış hatırlamıyorsam
istanbul adana 1saat 20 dk, geçen geldim. hava alanından taksiye binip otogara geçeceksiniz 5-10dk. mersine otobüse binerseniz şehir içine 1saatte varırsınız. adana mersin 70km civarı...
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
Adanadan havayolu şirketlerinin servisleri var mersine uçaktan indiğinde 20 dakika sonra havaalanından kalkıyorlar... Tarsusa girersede 1:30 saatde mersindesin girmezse eğer 50 60 dakikada mersindesin... otogara gidip minibüsle gelirsen yada istasyona gidip tren ararsan 3 saatden öncede gelemezsin![]()
servısler cook belklıyor arkadasların dedıgı gıbı ordan trenle daha hızlı gelırsın eger bagajın yoksa da 1 saate hava alanından cıkmıs olabılırsın
tam 2 saatte mersin otelin önündesin
Teşekkürler. Yardımlarınız için![]()
Ayda 1 mutlaka gidiyorum biryerlere.
İstanbul adana 1 saat 15 dakika.
İndiğinde servise biniceksin vallahi ben hiç o bekleyen servise denk gelmedim bi sigara içiyorum hemen kalkıyor.
Hava yolu şirketine göre pegasus: Mersin oteli-stadyum-mezitli de duruyor.
THY forumda duruyor.
Serviste 1,30 saat falan sürüyor mersine gelmesi..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)