User Tag List

Sonuçlar: 3D LED TV Tercih Sorunsalı

Katılımcı sayısı
13. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • LG

3 23.08%
  • SONY

2 15.38%
  • philips

0 0%
  • Panasonic

0 0%
  • Samsung

6 46.15%
  • Diğer..

2 15.38%
Sayfa 1/3 123 SonSon
40 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: 3D Led Tv Hakkında

Ozan.E - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

3D Led Tv Hakkında

Normal görüntüyü 3D'ye çevirmekten bahsediliyor vestel reklamında tam bilgim yok konu hakkında aklıma takılan nokta PS3 görüntüsünüde 3D olarak alabilir miyiz ? Böyle bir gelişme varmı ?.tv'yi yenilemeyi düşünüyoruz bu yaz bu 3DLed tv olarak önerebileceğiz marka model varsa paylaşırsanız sevinirim Şimdiden teşekkürler...

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    samsung 3d ve smart tvleri inceledim geçen gün adamlar artık aşmış yaa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnsanı yoldan çıkarıyorlar para düşünmeden direk girdik işin içine hayırlısı artık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Muhtemelen renkleri manipule ederek bişeyler yapmaya çalışıyorlardır ancak milyon dolarlar harcanarak ancak yarm yamalak 3D filmler üretildiğini düşünürsek, bu tvlerin ne kadar başarılı oldugu tartışılır.

TechTurkey Maxi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim gördüğüm birkaç çeşit 3d tv var
    bazısı sadece görüntüye derinlik falan veriyor
    vestelinkini bilmiyorum, çok iddalı, normal yayını 3d yapıyor diyor

asıl geçen bir tane samsung 3d tv test ettim (optimumda), yeni model birşeydi, şok oldum
    ekranda deniz altında balıklar yüzüyor
    ben 3 metre kadar uzaktayım tv den , tabi gözlükleri var özel
    resmen.. balıklar tv den 1 metre uzakta havadaydı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Samsung 3D TV Lansmanı

Bu lansmanı izliyorum şimdi adam gayet etkileyici.d

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    baba lg nin 9500 mü ne almış 2 film izledim kendimden geçtim..

gökh@n_gr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biz yeni aldık sayılır philips 3d led tv memnunuz tavsiye ederim ama 3d özelliğini kullanmadık henüz yanında gözlükleri falan geldi.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3d tv için çokta acele etmemek gerek diye düşümüyorum en son panasonic in bir modelini denedim aşmışlar diyebilirim

ayrıca ps3 de zaten 3d desteği var yani herhangi bi tv nin goruntusunu 3d ye çevirmeye ihtiyacı yok

3d yayın yapabilien bi tv alıp takınca otomatik geçiş yapıyor algilayarak

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

AvcI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende vestelin olayını anlamadım, bikaç beyaz eşya aldık memnun kalmadık ama 3d led tv de nasıllar acaba ?
    new project GTR 280SX

https://www.instagram.com/gtr_280sx/?hl=tr

Jön Türk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    En yakın Vestel Bayiine gidin.Küçük mağazalarda değilde büyük konsept mağazalarda bulabilirsiniz.Blueray cihazı ile birlikte 3D görüntü izleyebilirsiniz.Normal tv yayınının bir kısmını 3D ye çevirebiliyor cihaz.%100 lük bir üç boyutluluk yok tv yayını çeviriminde.
    #eksikpazar

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Samsung un bi modelini izledim arkadaşta, , hakikaten güzel bi teknoloji,,, hem 3d filmleri , hemde 3d olmayan normal filmi 3d oynatabiliyor...misal 3d olmayan geleceğe dönüşü izledim, , çok bi action yapamasada uzaktakibadami yakindaki adami arka fonu falan çok guzel ayiriyo, , katman katman ayirabiliyo

izledigim arkadasim satiyor,,samsung markasi , ama detayini hatirlamiyorum, bayaa buyuktu..ilgilenen olursa ozelden irtibata gecsin modelini boyutunu fiyatini ogrenirim.

Ahmet_28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vestelin fiyatta etkileyici beyler 4.150
    barnak bassam olurmu ?

0zan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence acele edilmemesi gerekiyor, yakın bir tarihte gözlük takmadan 3d izleyebileceğimiz led tv ler gelecek beklemekte fayda var

Naman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tüm 3d-ready tvler tüm görüntüleri 3d gösterebilirler.. Buradaki çevrim klasik analog Kırmızı/mavi gözlük çevrimi olarak yorumlanmasın.. Yine Active shutter gözlük veya polarize gözlük(tv hangi teknolojiyi kullanıyorsa) gerektirir, renkler değişmez.

Ancak burada bilinmesi gereken, dijital olmayan tv yayınlarında(klasik antenle gelen ve/veya klasik analog kabloTV) karlanma olacağından TV görüntüyü iyi yorumlayamaz ve hatalı çevrim yapar. Bu da ilk başta gözleri sonra da yanlış derinliklerden ötürü beyni yorar 15 dk zor dayanılır.
    Bu durum DVB yayınlarda(Tüm dijital uydular, Teledünya ve yakında başlayacak DVB-T yayınları) 3d çevrim başarısı çok daha üst seviyededir. DVD Blu Ray vb. de dijital formatta olduklarından TV çok daha az hata ile çevrim yapacaktır.

Ama tabi hiçbirşey BluRay 3D'nin yerini tutamaz(standart BluRay değildir bunlar, logosu kutusu vs. farklıdır). PS3'ler BluRay 3D leri bir firmware güncellemesi ile oynatabiliyorlar tabi TV nin de 3d olması kaydıyla(HDMI kablo da önemli.. En az 700Mbps kapasiteli olmalı veya daha basit terimle en az versiyon 1.3b olmalı.. Raconu 1.4)

Oyun 3d'ye çevrilmesi konusunda NVIDIA'dan güncel bir ekran kartı olan arkadaşlar bunu çeşitli türlerde yapabiliyorlar. Ama yine ekipman gerektirebilir. ATI'yi bilmiyorum.

Ayrıca PC de PowerDVD 10 ve üzeri tüm videoları 3d ye çevirebiliyor.

Vestel'inki diğer 3d tvlerden çok farklı değil. Hepsini geç zaten panel diğer tvlerle aynı(LG)

_SeLim_07_
    Misafir
    Arkadaşım, tvlerde normal yayını 3d ye çevirme işi fasafiso. Eskiden ileri geri oynatarak derinlik kazandırdığımız kartpostallardaki derinlik hissinden öteye götürmüyor. Fujifilmin w1 ve w3 model foto makinalarındaki çektiği 3d fotolar gibi. Çünkü normal yayında izlediğimiz programlar çift kamera ile çekilmiyor Kısacası normal yayını 3d ye çeviren üç beş tv var onlarda sadece derinlik kazandırıyor, sinemada izlediğin gibi yanındaymış gibi olmuyor.

Gelelim 3d Tv de tercih sebeplerine. Çalıştığım yer gereği tüm modelleri inceledim ve neredeyse hepsi elimin altında. Aynı zamanda kendim LG nin PW serisi 3d plazmasını kullanıyorum. Şahsi fikrim en iyisi LG ve Sony. Samsung da fena değil. Yanlış anlamayın ama bunların dışında model tavsiye etmem. Vestel ve Beko en son tercih edeceğim markalar olurdu. Özellikle LG nin yeni nesil 3d TVlerinde gözlük pasif ve tv aktifdir. Anlayabileceğin bir dille anlatıcak olursam; eski tip 3d tvlerde esas görev gözlüğe düşüyordu ve şarjlı gözlük kullanılıyordu hatta daha eskiye gidersek pilliydi pil azaldığında performans düşüyordu. Artı; LG Sony V.b Modellerin tek gözlüğü 199tl den başlıyordu. Yeni nesil 3d tvde esas görev tv ye düşüyor ve bölece gözlük pasif halde kalıyor. Yani; 20 liralık gözlükle bile izleyebiliyorsun.

Sonuç olarak bütçeni bilmem ama, minimum LG LW 5500 modellerinden başlayabilirsin..

Marka model fiyat hakkında sormak istediğin bişey olursa sorabilirsin yardımcı olabilirim..

_SeLim_07_
    Misafir
    Bu arada LG nin LW serisinde şu an tam 7 gözlük hediyesi var (ki bu doğrudan tercih sebebi olabilir çünkü diğer markaların çoğunda tek gözlüğün 199 tl olduğunu varsayarsak 7 gözlük 1400 ediyor )

_SeLim_07_
    Misafir
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3d tv için çokta acele etmemek gerek diye düşümüyorum en son panasonic in bir modelini denedim aşmışlar diyebilirim
    + Gözlüksüz 3d Tvler Muhtemelen Seneye Veya Bir Sonraki Sene Piyasaya Sürülür

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sakın vestel alayım falan deme 3d olayı da evde yalan cook büyük ekran lazım
    3d olayı sinemada olur anca
    İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)