Arkadaşlar siteyi çoktandır takip ediyorum daha önce aracımın birkaç resmini arkadaşım paylaşmıştı bunlarda şimdiki hali. Şimdiden teşekkürler yorumlar için..
![]()
Arkadaşlar siteyi çoktandır takip ediyorum daha önce aracımın birkaç resmini arkadaşım paylaşmıştı bunlarda şimdiki hali. Şimdiden teşekkürler yorumlar için..
![]()
vayyy gardaşş hoşgeldnnn..burdayken bahsettiğin alacam dediğin araba buydu sanırım. arabann çok cici allah kaza bela vermesınn..hayat onda bee![]()
Evet alperim bu. Güzelmi![]()
yav zevkler tartışılmaz derler ama su hawaii mi ne karın agrısıdır bu kaplamalardan ne anlıyorsunuz bi ben sevemedim bunları herhalde
araba guzel bu arada kazasız belasız binersin umarım
kırmızı olsun 5 kuruş fazla olsun çok güzel kazasız belasız ..
massallah arac hoş duruyor kazasız belasız..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
maşallah kazasız belasız guzel arac
Maşallah 10 numara..
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
geçen yaz ben yapmıstım. benim hosuma gitmişti. ama techte beğenilmemiştiseninkini merak ettim şimdi. yorumları takip edicem
![]()
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
Maşallah kazasız belasız..
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
maşallah diyelim çok güzel ama o karlıkdaki hellaflushı sökersen daha güzel olur kanaatindeyim.ben hiç bi araca yakıştıramıyorum bunu.ama sen beğeniyosan sorun yok tabi
hawai şortu dediğiniz olay haricinde çok güzel maşallah, zorla kırmızı hb vti aldıracaksınız yani![]()
maşallah kırmızı gercekten bızım araclarda cok guzel duruyor hawailer cok hos olmus kazasız belasız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)