kazasız belasız 10 numara arac![]()
Masallah
E39 M5 bambaska![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Masallah..guzel gunlerde kullansın,gazlasın=)
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Kazasız Belasız...
Bol Bol yıkarsın artık yeni açtıgın yerde; o da hayırlı olsun
Tango-1 never dies.
En sevdiğim otomobillerden biridir.Ölmeden mutlaka bir tane almak istiyorum.Saolsun Anıl kullandırmıştı.Ama 10 dakkalık iş değil bana hergün lazım bundan![]()
maşallah çok güzel ikisi de.. bu renk m5 yok sanıyodum ben.. hatta yeşil m5 bile war neden bu renk yok diodum ama warmış![]()
sanırım 2003 modellerde var sadece bu renk birde dediğin gibi koyu yeşil var içi sarı...rengide çok güzel kendiside ankara yolunda 305 e oturduk rüya gibiydi ilk defa bu hıza çıktım çok farklı idikomple egzos var son susturucular magnum ateş atıyor
![]()
diğer arkın sorduğu 470 hp işini ise modifiye listesinden copypaste yapıp ekliyecem buraya....
kaç gündür aynen bu renk bi tane 520 m-tech buldum onunla yatıp kalkıyorum.. fiyata 20000 ytl yazmış amcam ama meğerse yanlış yazmış 30 istiomuş aslında.. benimde hayaller suya düştü.. tam kendimi awutuyodum amaan bu renk m5 bile yok die warmış:S
![]()
maşşallah kazasız belasız güzel araçlar güle güle binin 470 hp güzel rakam mod listesini bende merak ettim teşekürler
Gerçekten otomobil anlamında gözümdeki en değerli otomobil. Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin inşallah
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)