Bugün geldim, dragonmart'a gittim, araba için dvd falan aldım. Cuma'ya kadar burdayım, neler yapayım nereleri gezeyim?
Bugün geldim, dragonmart'a gittim, araba için dvd falan aldım. Cuma'ya kadar burdayım, neler yapayım nereleri gezeyim?
Deniz 30 derece Muştucum. Musluktan akan suda 30 derece. Havuz 32 derece.
Hava 38 derece.
Ne önerirsin?![]()
hacı abi su sabun devam o zaman
şaka bi yanada manzara harbiden yıkım en iyisi palmiye adalarına çık sen![]()
gurcell hocam atlantise mutlaka git. gerek akvaryum gerekse aqua park açısından çok güzel. jumeirah beach'i tavsiye ederim. halka açık bir plaj ama oldukça düzenli ve temiz. deniz ise kadife gibidir. eger imkanın var ise burj khalifa'nın en üst katına çıkmanı tavsiye ederim. restorandaki manzara inanılmaz. fiyatlar biraz pahalı yalnız. eger zamanın kalır ise mutlaka jeep safarıye çık.. gece sahra çölünde eglenceyede katılıyorsun. çölde land cruiser ile yanlamak çok keyifli.. sen sürmüyorsun ama kullananlar inan hakkını veriyor. herhangi bir otelden kayıt yaptırabilirsin yaklaşık 40 dolar gibi bir fiyatı var.
üstü açık otobüslerle city tur tavsiye ederim. detaylı olarak herşey anlatılıyor. tarih vs. ilgini çekerse jumeirah bölgesinde şehir müzesi var.
eger elektronik ihtiyacın var ise naif street'ten al.. dogubank gibidir sıkı pazarlık etmeyi ihmal etme.
gece hayatı çok renkli tarzın nedir bilmiyorum ama her çeşit eglence mümkün. neden hoşlandıgını yazarsan ona göre bir klüp tavsiye edebilirim.
araç sıkıntın yok ise dubai palm'i mutlaka gör.. emirates mall'u es geçme.. canın sıkılırsa kayak yaparsın...
İyi eglenceler.![]()
Tango-1 never dies.
Şu anda jumeirah beach'de kalıyorum zaten. Amwaj rotana'dayım. Jeep safariyi söylediler katılacam. Elektronikleri de dragonmall dan al dediler, gittim aldım herşeyi bitirdim.
Naif street'e ise gideyim bir bakayım.
Emirates mall'u gördüm, tren ile gidiliyormuş, otele tren istasyonu 10 dakika yürüme mesafesinde, sıcaktan cesaret bulursam gideceğim.
Hiç gitmedim ama bi hocamdan rica etmiştim Ferrari'nin parkının detaylı fotolarını çekmişti,gerçekten inanılmaz güzel bi yer olmuş.orayı görmek şahane olur bence dubai de
edit:abu dabi deydi ferrarinin parkı
bi daha edit:araları 120 km imiş
ferrari world gibi birşey vardı sanırım dubaidemiydi ogidilebilir
![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Burda oturup Finallere çalışmaya çalışırken böyle konular çok sıkıntılı oluyor![]()
jumeirah ta isen yakında marina var orası fena değil gece hayatı güzel ve fiyatlar uygun Buddha bar var gidillmesi gereken yerlerden.Palmiye adaları gezilebilir.
Çöl safari yapılabilir. Emirates Mall ve birkaçtane daha çok devasa mall var oralara gidilebilir.Jumeriah Hiltonun oradaki plaja yakınsanız orası güzel oluyor. helikopter turu yapıyorlar. Birde sırf çıkmış olmak için burj halifeye cıkılabilir. İyi eğlenceler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)