User Tag List

Sayfa 1/5 123 ... SonSon
90 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Atatürk Hava Limanındaki Tezgaha Dikkat

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Atatürk Hava Limanındaki Tezgaha Dikkat

Dün akşam hanım yurt dışından geldi. Havaalanına onu almaya gittim. Havaalanının dışında kenara park edip bekledim. Bilerek arabayı otoparka koymadım. Dedim sen dışarı çıkınca beni ara ben gelip seni alırım. Hanım aradı almaya gittim ama havaalanının önü tam bir curcuna. Kim kime dumduma bir ortam. Tam bir kaos. Millet ellerinde bavullarla havalanından çıkıyor, etrafta resmi taksiciler korsan taksiciler yankesiciler üç kağıtçılar ne ararsan var. Hepsinin derdi belli. Uzun yoldan gelmiş yorgun bitkin keklikleri yani yolcuları nasıl avlarım...

Hanım da bavulları taşıyan şu 1 TL atıp da alabildiğiniz çekmeli arabalardan almış üstüne bavulları koymuş beni bekliyor. Tabi beklerken bana sonra anlattığına göre tacizin bini bi para kodumun yavşakları... Neyse, cipi çektim sağa gittim hanımın yanına tam çekmeli arabayı bagajın oraya getirdim ki lavuğun biri geldi bavulun birini kaptı gidiyo. Lan dur şiştt hop demem kalmadı baktım başka bi lavuk diğer bavulu aldı o da gidiyo. Çekmeli arabayı bırakıp peşinden koştum ilk lavuğu durdurdum dedim sen ne yapıyosun? Abi yardım ediyorum. Bizim elimiz kolumuz yok mu birader filan. Neyse ben cinnettine bağlamadan çağır öbür lavuğu da yoksa keserim ikinizi de diyince öbürü de geldi abi ne kızıyosun filan. Lan s..rim abinizi de bilmemnenizi de bunlara orda biraz terso yapınca lavuklar hiç tartışmaya bile girmeden uzadılar. Sanırım polislerin dikkatini çekmek istemediler.

Bavulları aldım ellerinden koydum bagaja lan bir baktım bizim çekmeli araba gidiyor Yani toplasan 10 saniye anca bırakmışımdır çekmeli arabayı kenarda. Kenarda dediğim de cipin yanında duruyor.

Normalde ne dersiniz? Lan zaten 1 TL var içinde gitsin onunla mı uğraşacam dersiniz. Yok arkadaş cinlerim tepeme çıktı 1 lira 1 liradır. Koştum bu sefer de o lavuu durdurdum dedim sen ne yapıyosun? Abi biz toplayıcıyız ortada başı boş duran arabaları topluyoruz. Cinlerim tepeme çıktı bağırdım çağırdım lavuğa. Toplasan 10 saniye bırakmışımdır aleti herif topluyoruz ayağına yolunu buluyor Artık dayanamadım herifin gırtlağına yapışınca ortalık birbirine karıştı. Bunun iş arkadaşları geldi ama artık çok geçti. Herife ağız burun sert girdim. Zaten 30 saniye sonra her yer sivil polis. Ben tabi cinnetine bağlamışım. Neyse karakola gittik ifade verdik lavuğun çenesi krılmış davacı oldu. Benim de kulak hala ağrıyor arkadan biri yumruk attı ama göremedim. Görseydim onun da gazını alacaktım.

Dicem şu ki, bu İstanbulun boku çıkmış. Nerde çokluk orada bokluk diye boşuna dememiş Atalarımız. Havaalanına gittiğinizde sağınızı solunuzu ve de özellikle eşlerinizi ve kıymetli eşyalarınızı iyi kollayın. Tezgaha gelmeyin.

1 Lira da olsa paranızı kaptırmayın bu lavuklara

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Azminden dolayı kutlarım ,geçmiş olsun bu arada
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun abi..
    Önden ok gibi arkadan b.k gibi

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tebrik ederim. Zaten sizin gibi günde 5 kişi böyle olay çıkarsa bir daha tutunamazlar orada. Millet koyun olmuş boyun eğiyor diye bu düzenler bu üçkağıtçılar buraları mesken tutuyor.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    keskin sirke kupune zarar, bosu bosuna ugrasicaksin simdi davayla
    Experience is what you get when you don't get what you want.

GKS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun iyi yapmışsın az bile o lavuklara keşke o bavulu alanlarıda dövseydin

Dr.Ecu Chiptuning Semii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun.pasif biri olsa yem olucak şerefsizlere

Tebrik valla

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dün akşam hanım yurt dışından geldi. Havaalanına onu almaya gittim. Havaalanının dışında kenara park edip bekledim. Bilerek arabayı otoparka koymadım. Dedim sen dışarı çıkınca beni ara ben gelip seni alırım. Hanım aradı almaya gittim ama havaalanının önü tam bir curcuna. Kim kime dumduma bir ortam. Tam bir kaos. Millet ellerinde bavullarla havalanından çıkıyor, etrafta resmi taksiciler korsan taksiciler yankesiciler üç kağıtçılar ne ararsan var. Hepsinin derdi belli. Uzun yoldan gelmiş yorgun bitkin keklikleri yani yolcuları nasıl avlarım...

Hanım da bavulları taşıyan şu 1 TL atıp da alabildiğiniz çekmeli arabalardan almış üstüne bavulları koymuş beni bekliyor. Tabi beklerken bana sonra anlattığına göre tacizin bini bi para kodumun yavşakları... Neyse, cipi çektim sağa gittim hanımın yanına tam çekmeli arabayı bagajın oraya getirdim ki lavuğun biri geldi bavulun birini kaptı gidiyo. Lan dur şiştt hop demem kalmadı baktım başka bi lavuk diğer bavulu aldı o da gidiyo. Çekmeli arabayı bırakıp peşinden koştum ilk lavuğu durdurdum dedim sen ne yapıyosun? Abi yardım ediyorum. Bizim elimiz kolumuz yok mu birader filan. Neyse ben cinnettine bağlamadan çağır öbür lavuğu da yoksa keserim ikinizi de diyince öbürü de geldi abi ne kızıyosun filan. Lan s..rim abinizi de bilmemnenizi de bunlara orda biraz terso yapınca lavuklar hiç tartışmaya bile girmeden uzadılar. Sanırım polislerin dikkatini çekmek istemediler.

Bavulları aldım ellerinden koydum bagaja lan bir baktım bizim çekmeli araba gidiyor Yani toplasan 10 saniye anca bırakmışımdır çekmeli arabayı kenarda. Kenarda dediğim de cipin yanında duruyor.

Normalde ne dersiniz? Lan zaten 1 TL var içinde gitsin onunla mı uğraşacam dersiniz. Yok arkadaş cinlerim tepeme çıktı 1 lira 1 liradır. Koştum bu sefer de o lavuu durdurdum dedim sen ne yapıyosun? Abi biz toplayıcıyız ortada başı boş duran arabaları topluyoruz. Cinlerim tepeme çıktı bağırdım çağırdım lavuğa. Toplasan 10 saniye bırakmışımdır aleti herif topluyoruz ayağına yolunu buluyor Artık dayanamadım herifin gırtlağına yapışınca ortalık birbirine karıştı. Bunun iş arkadaşları geldi ama artık çok geçti. Herife ağız burun sert girdim. Zaten 30 saniye sonra her yer sivil polis. Ben tabi cinnetine bağlamışım. Neyse karakola gittik ifade verdik lavuğun çenesi krılmış davacı oldu. Benim de kulak hala ağrıyor arkadan biri yumruk attı ama göremedim. Görseydim onun da gazını alacaktım.

Dicem şu ki, bu İstanbulun boku çıkmış. Nerde çokluk orada bokluk diye boşuna dememiş Atalarımız. Havaalanına gittiğinizde sağınızı solunuzu ve de özellikle eşlerinizi ve kıymetli eşyalarınızı iyi kollayın. Tezgaha gelmeyin.

1 Lira da olsa paranızı kaptırmayın bu lavuklara
    O arabalara 1 tl atmanın mantığı ne biliyor musun? Kullanım ücreti 1 tl olduğu için değil! Eğer işin bitince sağda solda bırakırsan o arabayı ordan alıp yerine bırakan adam ödül olarak o 1 tl yi alsın diye.

Sen arabayı ortada bırakıp başından ayrılınca oda doğal yerine götürmek için almış.

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun, güvenlik kamera kayıtları vs yokmu
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar ben yaptığımdan pişman değilim. Evet yapılan şey tehlikeli birşey. Yapılan şeyin riski çok. Orda takılan lavuklar boş gezmeyebilir. Ama zaten bize empoze edilmeye çalışan bu korkular değil midir bu dallamaları oralarda yaşatan onlara bu cesareti veren? Sus sus kork kork nereye kadar? Tepemize sıçsalar gıkımız çıkmayacak...

Dava olayına gelince çok çok adamın hastane masraflarını karşılarım olur biter. Onlardan korkacağıma cezam neyse çeker ama adam gibi onurlu yaşarım...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun panpa.. türkiye illegal işlerin cenneti oldu.. her türlü kolpacılık mevcut..

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun abi tech turkey var burada bir telefonuna bakardı
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O arabalara 1 tl atmanın mantığı ne biliyor musun? Kullanım ücreti 1 tl olduğu için değil! Eğer işin bitince sağda solda bırakırsan o arabayı ordan alıp yerine bırakan adam ödül olarak o 1 tl yi alsın diye.

Sen arabayı ortada bırakıp başından ayrılınca oda doğal yerine götürmek için almış.
    Olgar ben sağda solda bırakmadım. Cipimin yanında bıraktım. Kaldı ki orada o arabaları toplayan insanların görevi o. Toplayıcılık. Adam toplasın diye ekstra para neden veriyorsun? Adam zaten maaşlı çalışmıyor mu? O kadar ülke gezdim işim gereği hala da geziyorum Dünyanın hiçbir yerinde görmedim parayla kullanılan o arabaları. İşin bitince kenara bırakırsın işi toplamak olan adam gelir toplar. Adam gibi toplayıp toplamadığını kontrol ettirdin mi olur biter.

Sen o ödülü koyarsan bu sefer gider milletin elinden o 1 lirayı almak için kırk türlü tezgah yaparlar. Ben bilmez miyim insanlarımı...

mami78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun.Eline sağlık,şu dava işi olmasa daha güzel olacakmış ama sağlık olsun,İnşallah fazla uğraşmazsın Mahkeme ile..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun, güvenlik kamera kayıtları vs yokmu
    Semih kayıtlar incelendi zaten karakolda akşam. Toplayıcı elemanın suçu yok gibi gözüküyor kamera kayıtlarında. Ama o diğer 2 lavuğu polisler anında teşhis etti. Adamlar karambole getirip ya bavul çalıyorlarmış ya da senden bahşiş alıyorlarmış. Hangisi denk gelirse.

KingoAtmo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    .................
    208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:36.177 - 07.05.2023
    Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.