Dün akşam hanım yurt dışından geldi. Havaalanına onu almaya gittim. Havaalanının dışında kenara park edip bekledim. Bilerek arabayı otoparka koymadım. Dedim sen dışarı çıkınca beni ara ben gelip seni alırım. Hanım aradı almaya gittim ama havaalanının önü tam bir curcuna. Kim kime dumduma bir ortam. Tam bir kaos. Millet ellerinde bavullarla havalanından çıkıyor, etrafta resmi taksiciler korsan taksiciler yankesiciler üç kağıtçılar ne ararsan var. Hepsinin derdi belli. Uzun yoldan gelmiş yorgun bitkin keklikleri yani yolcuları nasıl avlarım...
Hanım da bavulları taşıyan şu 1 TL atıp da alabildiğiniz çekmeli arabalardan almış üstüne bavulları koymuş beni bekliyor. Tabi beklerken bana sonra anlattığına göre tacizin bini bi para kodumun yavşakları... Neyse, cipi çektim sağa gittim hanımın yanına tam çekmeli arabayı bagajın oraya getirdim ki lavuğun biri geldi bavulun birini kaptı gidiyo. Lan dur şiştt hop demem kalmadı baktım başka bi lavuk diğer bavulu aldı o da gidiyo. Çekmeli arabayı bırakıp peşinden koştum ilk lavuğu durdurdum dedim sen ne yapıyosun? Abi yardım ediyorum. Bizim elimiz kolumuz yok mu birader filan. Neyse ben cinnettine bağlamadan çağır öbür lavuğu da yoksa keserim ikinizi de diyince öbürü de geldi abi ne kızıyosun filan. Lan s..rim abinizi de bilmemnenizi de bunlara orda biraz terso yapınca lavuklar hiç tartışmaya bile girmeden uzadılar. Sanırım polislerin dikkatini çekmek istemediler.
Bavulları aldım ellerinden koydum bagaja lan bir baktım bizim çekmeli araba gidiyor

Yani toplasan 10 saniye anca bırakmışımdır çekmeli arabayı kenarda. Kenarda dediğim de cipin yanında duruyor.
Normalde ne dersiniz? Lan zaten 1 TL var içinde gitsin onunla mı uğraşacam dersiniz. Yok arkadaş cinlerim tepeme çıktı 1 lira 1 liradır. Koştum bu sefer de o lavuu durdurdum dedim sen ne yapıyosun? Abi biz toplayıcıyız ortada başı boş duran arabaları topluyoruz. Cinlerim tepeme çıktı bağırdım çağırdım lavuğa. Toplasan 10 saniye bırakmışımdır aleti herif topluyoruz ayağına yolunu buluyor

Artık dayanamadım herifin gırtlağına yapışınca ortalık birbirine karıştı. Bunun iş arkadaşları geldi ama artık çok geçti. Herife ağız burun sert girdim. Zaten 30 saniye sonra her yer sivil polis. Ben tabi cinnetine bağlamışım. Neyse karakola gittik ifade verdik lavuğun çenesi krılmış davacı oldu. Benim de kulak hala ağrıyor arkadan biri yumruk attı ama göremedim. Görseydim onun da gazını alacaktım.
Dicem şu ki, bu İstanbulun boku çıkmış. Nerde çokluk orada bokluk diye boşuna dememiş Atalarımız. Havaalanına gittiğinizde sağınızı solunuzu ve de özellikle eşlerinizi ve kıymetli eşyalarınızı iyi kollayın. Tezgaha gelmeyin.
1 Lira da olsa paranızı kaptırmayın bu lavuklara