ARKADAŞLAR SİZCE TTNET Mİ? SUPERONLİNE MI?
![]()
Ben yıllardır TTnet kullanıyorum. hiç magdur olmadım, gerek hızı gerek kesinti hiç yasamadım denilebilir. Semt Semt bakım yapıyorlar o gunler dısında.
Bence TTnet derim ben.
superonlinede sürekli kesinti durumları oluyormuş ben öyle duydum ama nekadar doğru nekadar yanlış bilmiyorum kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim ona göre bugun başvurcam..
FatihÖztürk..
Yıllarca superonine adsl kullandım, kesinti ile karşılaşmadım.
Müşteri hizmetlerinin ilgisinden, bilgisinden ve hızlı aksiyon alışından ise epey memnundum. TTnet'in müşteri hizmetleri evlere şenlikti.. 400 kullanıcılık bir şirketin IT'sinde iken bol bol küfür ederdim. Case açarım açtığım case kaybolur, laf anlatırım anlattığım anlaşılmaz, arızaya bakmazlar baktık derler vs vs..
Türk insanını memnun etmek ne zaman mümkün olmuş ki ? Smile adsl için de aynı şeyi diyorlardı, ben 3 aydır kullanıyorum kesinti hiç yaşamıyorum. Ayda 1-2 kere illa kesinti olacak bu adamlar hatlar açıkken nasıl bakım yapabilir ki ? Bizim insanımızın huyudur abartmak. Eminim o sürekli kesiliyor diyenlerin hattında ya da bağlantı kablolarında sorun vardırSmile paketlerine de bakmanı öneririm.( superonline'nin hizmetiyle alakalı bilgim olmadığını belirtiyorum, fiyat açısından önerdim smile'yi
![]()
Instagram: mutusgarage
su per on li ne .
(tabi altyapi musaitse )
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
superonline 10 mb kullanıyorum saniyede 1.3 mb indiriyor
ama bu hızı sitelerin upload kapasitesine bağlı
bazen youtube kanser edebiliyor bunun netile alakası yok ama download + msn + online radyo + browser açık yawaşlamadan takılabiliyorum çok memnunum
sorgusuz sualsiz süperonline
şimdiye kadar ilkdefa 2 gun once gitti bişiler oldu bende anlamadım atakoye kurulduğundan beri kullanıyorum 2 yıl oldu heralde dahada kesildiyse ben gormedim bilemicem
(not apartmanlara ilk kurarlarken çok kesinti oluyor bunun sebebi superonlişne değil binanın altyapısı oluyor genelde yeni biri bağlatmak isterken kesinti olabliyordu )
bunun dışında iiki ttneti bırakmışım çok rahatladım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)