User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
44 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Kedi Sorgulaması :)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kedi Sorgulaması :)

Bilgili arkadaşların yardımı gerek,

Kız arkm. kedi istiyo, daha önce vardı kedisi İst.'a götürdüler yani nasıl bakacağını biliyor.

İran kedisi hoşuma gidiyor benim, siz ne tavsiye edersiniz ?

Bir de Ankara'da veteriner buldum ücretsiz veriyor yavru iran kedisini fakat aşılarını orda yaptırmak koşulu ile, ne derece mantıklıdır ? Nedir ne değildir bilmiyorum. Bu tip uygulamalar yaygınmıdır? Yağı bizden alın değişim ücreti vermeyin gibi bi şey ama kedinin yavrusuna 500-600 istiyo petshoplar nasıl bir aşı bu ordan çıkarcak parayı anlamadım ? Yada kedi çakma olabilir mi nasıl anlıycaz ?

Şu cins kedi daha iyidir fikride alabilirim, şurdan al öneriside, fikirlerinizi bekliyrm
    Grow up! this is just a car

Alican - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir de Ankara'da veteriner buldum ücretsiz veriyor yavru iran kedisini fakat aşılarını orda yaptırmak koşulu
    Bu sistem çok yaygın bir sistem ama aşılarda deyim yerindeyse geçiriyorlar Bende bir veterinerden bu şekilde köpek alıcakdım , adam bana bu zamana kadar yaptığı aşıların ve önümüzdeki 1 yıllık aşıların parasını isteyince almadım.

Sizdende o veterinere bağlı kalmanız açısından kedilerde nasıl bilmiyorum ama 1 yıllık aşı ücreti talep edebilirler.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iran kedisi bakmadım ama ozellikle beyaz istiyorsanız

ankara kedisi veya sibirya kedisi tavsiye edebilirim

çok uzun zaman once 2 ankara kedim oldu inanılmaz akıllı ve tatlı kedilerdi

sonradan sibirya kedisi aldım ev değiştirdiğim zaman gorduğum en tatlı en akıllı ve trip yapan üzülen moda giren kedi cinsi diyebilirim

ayrıca 1 gozu mavi 1 gozu yeşil şimdi bir tanıdığımda kardeşime alerji yaptı sonradan ozluyorum bazen evde eksik oluyor

Uploaded with ImageShack.us

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Muharrem C.80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    para verip hayvan almayın yazık cidden çok yazık. cins olması bukadarmı önemli cinsi olmazsa sevilmiyormu hayvan bakıma muhtaç birsürü hayvan var ücretsiz veriyorsa alın kediyi aşı maşı şartıda ne olaki yuh ayıp o veterinerin yapıcağı aşıdan hayır gelmez..

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 tane kedim var evimde birlikte yaşadığım. sokakta beslediğim 30 a yakın kedim var. Şuan kız arkadaşımın evindede bi sokak kedisi doğurdu 5 yavrusu oldu.

https://www.facebook.com/photo.php?f...00001660058485

Yavruların fotoğrafları var bu linkte. ilgilenirsen bilgi verebilirsin bana. burdaki fotolar 10 gün öncesinin, biraz daha büyüdüler şimdi. tuvalet eğitimi almaya başladılar. Biz herhangi bir ücret talep etmiyoruz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı coderz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    belki veterinerin veya tanıdıgının kedisi yavrulamıstır o yüzden veriyordur kediyi kontrol altında tutabilmek içinde bana gelip aşılarını bana vurduracaksın demeye getiriyor olabilir safkan mı diye sorsaydınız keşke
    safkan dedi

Alıntı Alican Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu sistem çok yaygın bir sistem ama aşılarda deyim yerindeyse geçiriyorlar Bende bir veterinerden bu şekilde köpek alıcakdım , adam bana bu zamana kadar yaptığı aşıların ve önümüzdeki 1 yıllık aşıların parasını isteyince almadım.

Sizdende o veterinere bağlı kalmanız açısından kedilerde nasıl bilmiyorum ama 1 yıllık aşı ücreti talep edebilirler.
    benimde aklıma yatmadı zaten , ya aşıdan geçirecek, ya da kedi pert

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iran kedisi bakmadım ama ozellikle beyaz istiyorsanız

ankara kedisi veya sibirya kedisi tavsiye edebilirim

çok uzun zaman once 2 ankara kedim oldu inanılmaz akıllı ve tatlı kedilerdi

sonradan sibirya kedisi aldım ev değiştirdiğim zaman gorduğum en tatlı en akıllı ve trip yapan üzülen moda giren kedi cinsi diyebilirim

ayrıca 1 gozu mavi 1 gozu yeşil şimdi bir tanıdığımda kardeşime alerji yaptı sonradan ozluyorum bazen evde eksik oluyor

Uploaded with ImageShack.us
    ankara kedisi bizim tünayda var, adıda namık, çok şerefsiz bir kedi ya o istemeden gelip sevemezsin, huysuz ib.. daha uysal bişey lazım

sibirya kedisine de bakıyım bi eyv,

Alıntı SoutHeRn FixeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    para verip hayvan almayın yazık cidden çok yazık. cins olması bukadarmı önemli cinsi olmazsa sevilmiyormu hayvan bakıma muhtaç birsürü hayvan var ücretsiz veriyorsa alın kediyi aşı maşı şartıda ne olaki yuh ayıp o veterinerin yapıcağı aşıdan hayır gelmez..
    Alıntı VTEC® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4 tane kedim var evimde birlikte yaşadığım. sokakta beslediğim 30 a yakın kedim var. Şuan kız arkadaşımın evindede bi sokak kedisi doğurdu 5 yavrusu oldu.

https://www.facebook.com/photo.php?f...00001660058485

Yavruların fotoğrafları var bu linkte. ilgilenirsen bilgi verebilirsin bana. burdaki fotolar 10 gün öncesinin, biraz daha büyüdüler şimdi. tuvalet eğitimi almaya başladılar. Biz herhangi bir ücret talep etmiyoruz.
    Hocam yanlış anlamayın, öküz de diyebilirsiniz ama kendi fikrim; yani insanoğlunun doğasında var güzel görüneni seçiyor, kız ark. seçerken aman çirkin olsun bunuda severim diyen yoktur herhalde, kedide biraz güzel olucak, saf olması çok önemli değil bence, güzel sevimli gözükmesi önemli ama, face açılmıyo akşam bakıcam fotolara, teşekkürler

AlpyGti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Scottish fold diye bir kedi var iskoç kedisi . bizde vardı gerçekten çok kaliteli bir kedi agresif değil eve fazla zarar vermez fazla koku yapmaz. gerçekten ev için ideal bir kedidir
    Bize Her Yer Trabzon

delSol_power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    safkan kedi yerine, uzun tüylü dişi sokak kedisi tavsiye ederim. özellikle bebekken alınmalı ve büyütülmeli. öyle olunca pek mülayim ve tatlı olurlar. adeta ailenin bir parçası zanneder kendisini ve size karşı hiç nankörlük yapmaz. tecrübeyle sabittir.

safkanların bakımı zordur, nazlıdırlar. kıyaslayacak olursak, sokak kedilerinin bağışıklık sistemleri çok daha iyidir. naçizane tavsiyedir, son karar sizin tabii ki.
    HONDA TECH / / Ankara
    Honda Service & Tuning Garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AlpyGti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Scottish fold diye bir kedi var iskoç kedisi . bizde vardı gerçekten çok kaliteli bir kedi agresif değil eve fazla zarar vermez fazla koku yapmaz. gerçekten ev için ideal bir kedidir
    baktım şimdi resimlerine, küçükken güzelmiş de büyüyünce bir garip olmuş sevemedim

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada sibirya kedisi ilginç bir şekilde hiç tuy dokmuyor diyebilirim

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Onuralp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Siyam kedim vardı oturtur karşına konuşturursun.
    Çok zekilerdir, bakım ihtiyacı azdır. Taranma'da öyle fazla istemez. Çok oyunculadır hatta kasarsa geri geri bile yürür.
    19051919-23041920-30081922-01111922-29101923

Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı delSol_power Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    safkan kedi yerine, uzun tüylü dişi sokak kedisi tavsiye ederim. özellikle bebekken alınmalı ve büyütülmeli. öyle olunca pek mülayim ve tatlı olurlar. adeta ailenin bir parçası zanneder kendisini ve size karşı hiç nankörlük yapmaz. tecrübeyle sabittir.

safkanların bakımı zordur, nazlıdırlar. kıyaslayacak olursak, sokak kedilerinin bağışıklık sistemleri çok daha iyidir. naçizane tavsiyedir, son karar sizin tabii ki.
    bir veteriner hekim olarak bu söylediğini kesinlikle onaylıyorum

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    başlığı okuyunca şöyle bir yazı bekliyordum..

Linkteki kedi hakkında bilgisi olan varmı acaba,kaza boya değişen durumu nedir?yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar...

Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Istilldo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bilgili arkadaşların yardımı gerek,

Kız arkm. kedi istiyo, daha önce vardı kedisi İst.'a götürdüler yani nasıl bakacağını biliyor.

İran kedisi hoşuma gidiyor benim, siz ne tavsiye edersiniz ?

Bir de Ankara'da veteriner buldum ücretsiz veriyor yavru iran kedisini fakat aşılarını orda yaptırmak koşulu ile, ne derece mantıklıdır ? Nedir ne değildir bilmiyorum. Bu tip uygulamalar yaygınmıdır? Yağı bizden alın değişim ücreti vermeyin gibi bi şey ama kedinin yavrusuna 500-600 istiyo petshoplar nasıl bir aşı bu ordan çıkarcak parayı anlamadım ? Yada kedi çakma olabilir mi nasıl anlıycaz ?

Şu cins kedi daha iyidir fikride alabilirim, şurdan al öneriside, fikirlerinizi bekliyrm
    özelden veteriner hekim arkadaşın bilgilerini ver yardımcı olmaya çalışayım

merve
    Misafir
    normalde çok pahalıdır, sadece aşı şartı koşuyosa bence mantıklı. öyle böyle bu kediyi aşısız eve sokamazsınız zaten. her yıl aşılarını yaptırmak zorundasınız. parazit ilaçlarını almak zorundasınız. fiyatlarda aşağı yukarı bellidir zaten. veterineri araştırın biraz, absürt bişey yoksa bence çok uygun. sadece safkan olduğu konusunda bi şüphe uyandırabilir, çokta önemli değil diyosunuz ki bencede hiç değil

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kediler çirkin değil aslında. şuan müşkül durumda yuva arayan yavrular. sen fotolara bakabilirsen bana dönüş yaparsın.
    Ben bütün kedilerimi sokaktan buldum.

ilk halleri içler acısıyken büyüdükçe çok güzelleştiler

mesela ilk eve geldiğinde 1.5 aylık bu çirkin oğlan

Şimdi 2 yaşında ve böyle yakışıklı bir erkek oldu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Orhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    özelden veteriner hekim arkadaşın bilgilerini ver yardımcı olmaya çalışayım
    PM attım....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vtec eve geçince bakıcam fotolara

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)