bugün hep yardım dan gidiyorum kusura bakmayın.
bu aracı bilenimiz varmıdır ? bel altında boya varmış dedi sahibi.
binmek istiyorum bi fn2.
Honda Civic 2.0 Type-R 2009 Model 52.000 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk
bugün hep yardım dan gidiyorum kusura bakmayın.
bu aracı bilenimiz varmıdır ? bel altında boya varmış dedi sahibi.
binmek istiyorum bi fn2.
Honda Civic 2.0 Type-R 2009 Model 52.000 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk
,
adaş , sitede üye hakan akin var fn2 aldı yakın tarihde bu aracada bakmstı ondan bilgi alabilirsin.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Hakan akın nickli arkadaşım bakmış pek iyi olmadıgını söylemişti bana
videosu vardı gazlarken o konudada konuşulmuştu yanılmıyorsamda video bolumu kapalı bulamadım![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Honda Civic 2.0 Type-R 2008 Model 49.750 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk
Boyasız diyor ?? fiyat daha dusuk ancak modelde dusuk.
Bu typerı binip inceledim sıfırdan farkı yok içi dışı kullanılmamış gibi en mantıklı fn2lerden biri fiyat olarakta..
Soj typerın bir önceki sahibi ile konuşmuştum şimdi tam hatırlamıyorum ayrıntılı olarak , sadece kazası olduğunu düzgün şekilde onarımı yapıldığını biliyorum.
Mersindeki müdürümde siyah fn2 var istanbuldan gitme vol plakaliydi ciddi aliciysaniz konuşalım su anda 42000 de 2009 model bana ulasirmisin detay veriyim fiyatla ilgilide yardımcı olucam 0535 932 8440 egemen
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
headers toda fln 700 euro fln olması lazım UK de
hondata flashpro da 1000 dolar vardır diye tahmim ediyorum çok ucuz değil parçaları yani
hondata 700 800 dolar arası değişiyo 1000 tl ye de bulabilirsin
parcaları ucuzmus pahalı degıl.700 usd beyın nekı.hıdırıda 1500 olsa max oda bıse degıl.egsoz sıstemı custom olur 500 lıra da ona say.bıse tuutmaz keyıflendırmek fena 2 yı.bulakta alak 1 tane.
,
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)