Ne kotu sey cahillik Keske canim ulkemde egitim seviyesi biraz daha ileri seviyede olabilse ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
o degilde lakabı fena tek teker imam![]()
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
valla bizim evin yanındaki cami nin hocası böyle olucak. direk kanka olurdum cemaatin en ön safında yer alırdım![]()
'' Din, zaten yaşayış tarzına hayat tarzına en uygun olanı size verir. Hırsızlık yapma, hak yeme, insanlara, doğaya, hayvanlara zarar verme sadece dinin gereklerini yerine getir. İslam, hoşgörü ve kolaylık dini. İşte yobazlık denilen şey aslında benim yaşadıklarımdır. Yani bir imamın, görevi nedeniyle motosiklet kullanamaması, bu beni çok üzdü, psikolojimi bozdu''
saygı duyarım tutkusunun peşinden koşana.
tek teker imam![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
öyle imamnı gönderirsen köye hacıya hocaya imamlıga dıslarlar tabi sehirde merkezi yere genclerin cok oldugu bölgeye göndersene atamasını yapanlarda mal
Bu durumda bende öğretmen olarak atandığımda modifiyeli araçla okul bahçesine girmeyeyim .Çocuklara kötü örnek olmayalım![]()
Egzozdan çok ses çıkıyor diye arabayıda taşlar bunlar . Bunlara herşeyden önce eğitim lazım.
Bize Her Yer Trabzon
büyük geri kafalılık büyük ayp bence... adam imamsa motora binemez ibaresimi var aldıgı diplomada yaptıgı işte ne gerizekallıkdır... Ne imamlar gördük haberlerde keşke hepsinin en büyük suçu motora binmek olsaydı...
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
The İmam mıydı neyi filmin adı, orada da vardı böyle bi imam, köye şu harley gibi ses çıkaran motoruyla geliyodu vs
TB4BSA
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)