Honda NSX 3.0 V6 1991 Model 4.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
ciddi olarak düşünüyorum bilgi verebilcek arkadaşlar varmı nedir ne değildir nasıl bi araçtır![]()
Honda NSX 3.0 V6 1991 Model 4.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
ciddi olarak düşünüyorum bilgi verebilcek arkadaşlar varmı nedir ne değildir nasıl bi araçtır![]()
takıldığım kısım doğrumu orda teknmik kısımda yazanlar yani yalnış araç koymuş olmasın o katagoriye .. 274 hp 284 torkmu bu araç acaba yoksa evet ciddi bişi çıkar ortayaatlayıp gidip alıcaz
nsx deil banada öle gelio itne yanlış koymuş
![]()
The Honda Quint was a subcompact car manufactured by Honda Motor Co. Ltd. of Japan, based on the Honda Civic. It was introduced in 1980 in Japan, and was available to export markets including Europe and Southeast Asia the following year. Its export name was Honda Quintet. This model was discontinued in 1985, and was replaced by the Honda Quint Integra. This model was also sold in Australia for between 1983 and 1985 as the Rover Quintet.
The car came with a 1602 cc four-cylinder engine which developing 60 kilowatts (80 hp) and 126 newton metres (93 ft·lbf) of torque. This engine was coupled with a five-speed manual transmission or an optional three-speed semi-automatic. Speed sensitive power steering and fully independent suspension with MacPherson struts and front and rear anti-roll bars were also featured.
alican . 274 hp 284 tork NSX in verileri . bu herif NSX i seçtiği içn o bilgiler otomatik geliyor.
aracın 2.0 lt den yukarıda olduğunu sanmıyorum
edit : araç 1.6 imiş . SOHC ve 90 bg carb.
araç Xuint değil Quint ...
Ön, arka tampon farlar, stoplar uydurma, yan profil ae86 yı andırıyor. Hiç bir şey anlamadım. Nsx'i duyunca ne'oluyoruz dedim.
bund okadar guc olsa bu yolda parcalanır ya![]()
arac honda quınt ne nsx i yahusallamış arkadaş 1.6 motor 80 beygir 126 newton tork bi araç. arkadan itiş. ama yanlamak için düşünülenbilir. ae86 tarzı bi araç sanırım.
Ön farlar arka stoplar taunus mu bana mı öyle geliyor ?![]()
Arka farlar bmw terk
...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)