User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
33 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: BMW E90 320Sİ Hakkinda

ocean0636 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question BMW E90 320Sİ Hakkinda

Arkadaslar E90 320si hakkinda detayli bilgiye ihtiyacim var. Kronik sorunlari nelerdir, yakit tuketimi performansi konforu vs. vs. gibi.. Yani insani sekilde kullanildigi taktirde bana ne gibi peoblemler yasatabilir ? ***** BMW'nin parca fiyatlari ciddi yuksek, alacagim aracinda garantisi bitmis olacak o yuzden tereddutte kaldim. Bilgisi olan arkadaslarin yardimlarini bekliyorum

Örnek olarak asagidaki araci dusunuyorum. Boyasiz Antalya kosifler cikisli ve servis bakimli deniliyor.

BMW 3 Serisi 3.20Si 2006 Model 28.500 EUR Galeriden satılık ikinci el Mavi renk

hakan_akin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla kanka bence bmw nin en büyük sorunu çok sağlam frenleri var kazık gibi type-r almadan önce 0 3.20d test sürüşü yapma imkanım oldu süper araba tek kelimeyle bayılmıştım

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    59 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence 320Si almisken mavisini almak lazim, iyice farki belli olsun, yoksa m paket yapilmis normal bir E90'dan farki kalmiyor pek. Ancak fiyatlari uygun degil sanirim ilanlarda 2 tane lemans mavi gordum onlar da 30bin eurolarda geziyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hakan_akin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla kanka bence bmw nin en büyük sorunu çok sağlam frenleri var kazık gibi type-r almadan önce 0 3.20d test sürüşü yapma imkanım oldu süper araba tek kelimeyle bayılmıştım
    Kanka frenlerine lafim yok, yol tutus prestij guvenlik konfor kisacasi huzur spec ama parca fiyatlari korkutuyor beni

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya benzine bayıcan parayı yada parçalara yapıcak birşey yok ben senin yerinde olsam bu kadar para bayacaksam 320d alırım hiç olmassa yakıttan kaçarım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence 320Si almisken mavisini almak lazim, iyice farki belli olsun, yoksa m paket yapilmis normal bir E90'dan farki kalmiyor pek. Ancak fiyatlari uygun degil sanirim ilanlarda 2 tane lemans mavi gordum onlar da 30bin eurolarda geziyor
    Evet mavisi cokk guzel harbi duruyor ama dedigin gibi fiyatlar ucuk kacik. Kafama gore s2k bulamiyorum bende prestijli arada bir iyi kotu arkasi kopacak arkadan itis biseyler ariyorum 320si'lar hosuma gitti. İlandakide fena degil aslinda carbon siyah canli olarak gormel lazim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya benzine bayıcan parayı yada parçalara yapıcak birşey yok ben senin yerinde olsam bu kadar para bayacaksam 320d alırım hiç olmassa yakıttan kaçarım
    Kanka cok para hani 40-45.000€ veremem
    Yakitinin asiri oldugunh sanmiyorum eminim typerdan s2k'den az yakiyordur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet haklısın az yakıyorda basınca yaklaşıyor yine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4silindirli olduğu için tam soğuyacakken sesini duyup hemen ısındığım bir araba gerçekten çok güzel ve normal 320 lerden hemen farkını hiseetiriyor sprotifliği ile bence çok iyi bir tercih şimdiden hayırlı olsun

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    59 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ocean0636 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet mavisi cokk guzel harbi duruyor ama dedigin gibi fiyatlar ucuk kacik. Kafama gore s2k bulamiyorum bende prestijli arada bir iyi kotu arkasi kopacak arkadan itis biseyler ariyorum 320si'lar hosuma gitti. İlandakide fena degil aslinda carbon siyah canli olarak gormel lazim
    2005-2006, bu Si'yla benzer km'lerde 320d kovalanabilir gibi, ilanlara cok hizli goz attim da, siz daha iyi bakmissinizdir illa ki ancak uzun vadeli de dusunmuyorsaniz satmasi da kolay olur, binerken de cok keyifli olur, citir bir yazilimla gobek de donersiniz genis genis yanlarsiniz da

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    içi dışıyla tamamen M olup.Wtcc için yol versiyonu 2600 tane olan sayılı araç demeyi geçip bu konunun linkini veriyorum herşey yazıyor zaten

http://www.techturkey.com/forum/kars...-nasildir.html
    1881 - 193

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sınırlı sayıda üretilmiş manuel vites ve 175hp güçte olup diğer 3.20 lerden görünüş ve hafiflik olarak farklı duran alınası bir araçtır benim gözümde amma velakin 3.20si bile olsa 2011 tr sinde yaşadığımızı düşünerekten 3.20d alır 177hp ye chip yapar az yakar çok gezerim ve yazılımla 3.20si dan daha fazla zevk alırım
    örneğin : BMW 3 Serisi 3.20d 2007 Model 31.500 EUR Galeriden satılık ikinci el Füme renk
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9232494/detay/

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 kasa alirsan suan cok kaybedersin 3 kasa yenileniyo s2k bakiyosun yeni kasasi cikmicak bekle s2k al beklentin bu yondeyse inan 3.20 senin isteklerini karsilamaz kaldiki yedek parca servis bakim cok ugrasirsin hondanin ole sorunu hem yas olarakta gencsin 3 20 ye herzaman binersin s2k artik yok nsx gelicek onada guc yetmez kisacasi 3 20 alma cok zarar ediceksin s2k zarar ettirmez uzerinede gezdiginle kalirsin

maxpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    parça fiyatlarının çok abartığı olmayacağını düşünüyorum. si için en büyük eleştiri çok sert olduğu hususunda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet haklısın az yakıyorda basınca yaklaşıyor yine
    Gene basinca da az yakar bence
    Alıntı Yigit Kerim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4silindirli olduğu için tam soğuyacakken sesini duyup hemen ısındığım bir araba gerçekten çok güzel ve normal 320 lerden hemen farkını hiseetiriyor sprotifliği ile bence çok iyi bir tercih şimdiden hayırlı olsun
    Dun aksam nette baya bi arastirdim sesi devir bandi vs baya bir agresif, bugun gidip canli olarak incelicem test surusu yapicam bakalim merak ettim
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2005-2006, bu Si'yla benzer km'lerde 320d kovalanabilir gibi, ilanlara cok hizli goz attim da, siz daha iyi bakmissinizdir illa ki ancak uzun vadeli de dusunmuyorsaniz satmasi da kolay olur, binerken de cok keyifli olur, citir bir yazilimla gobek de donersiniz genis genis yanlarsiniz da
    Haklisin ama 55-60.000 lira civarlarina satilan 320d'lerin kmleri cok yuksek ve bu araba kadar dolu olani ayni temizlikte(boyasiz vs) bulmak imkansiz gibi
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    içi dışıyla tamamen M olup.Wtcc için yol versiyonu 2600 tane olan sayılı araç demeyi geçip bu konunun linkini veriyorum herşey yazıyor zaten

http://www.techturkey.com/forum/kars...-nasildir.html
    Tesekkurler linki baya inceledim guzel bilgiler var

Alıntı devil_berk22 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sınırlı sayıda üretilmiş manuel vites ve 175hp güçte olup diğer 3.20 lerden görünüş ve hafiflik olarak farklı duran alınası bir araçtır benim gözümde amma velakin 3.20si bile olsa 2011 tr sinde yaşadığımızı düşünerekten 3.20d alır 177hp ye chip yapar az yakar çok gezerim ve yazılımla 3.20si dan daha fazla zevk alırım
    örneğin : BMW 3 Serisi 3.20d 2007 Model 31.500 EUR Galeriden satılık ikinci el Füme renk
    BMW 3 Serisi 3.20d 2007 Model 70.000 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk
    Haklisin 320d citir bi yazlimla az yakar cok kacar spec baya zevkli olur ama 320si paralarina ayni temizlikte km de donanimda vs. 320d bulmak imkansiz gibi
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 kasa alirsan suan cok kaybedersin 3 kasa yenileniyo s2k bakiyosun yeni kasasi cikmicak bekle s2k al beklentin bu yondeyse inan 3.20 senin isteklerini karsilamaz kaldiki yedek parca servis bakim cok ugrasirsin hondanin ole sorunu hem yas olarakta gencsin 3 20 ye herzaman binersin s2k artik yok nsx gelicek onada guc yetmez kisacasi 3 20 alma cok zarar ediceksin s2k zarar ettirmez uzerinede gezdiginle kalirsin
    Yeni kasa ne zaman cikacak bilginiz varmi ?
    Benimde kafama takilan seylerden birisi aslinda performansi yani tabiki typer s2k kadar giderli olamaz ama genede kendi capinda biseyler yapiyordur heralde
    Typer'a gunluk binmiyordum ama simdi alacagim araca gunluk binecegim s2k'de gunluk kullanimda biraz zorlanabilirim 1.88cm boy 105kg'yum. Gunluk kullanim icin bmw daha mantikli ama tabiki s2k bambaska, mutlaka binilmesi gereken bir arac goruntusu sesi gidisi vs yonleriyle cok ustun. Fakat temizide yok. 2004 s2k 56 lira isteniyor kasko bedeli 46 lira, 320si a 58-59 istiyorlar kasko bedeli 98.000lira
    Alıntı maxpower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    parça fiyatlarının çok abartığı olmayacağını düşünüyorum. si için en büyük eleştiri çok sert olduğu hususunda
    Bugun gidip detayli incelicem bakalim
    Yanlis soyledim, parca fiyatlari degil de servis fiyatlarindan korkuyorum en basitinden kuzenin e60 525d'in 40.000km bakimi 1200€ mu 1200Tl mi ne oyle bisey tutmustu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ThUnDeRbErK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşımda var satıyordu 320si 14 lt gibi yakıt değerleri ve yukarılarada çıkıyor bu rakam,neden Rx-8 düşünmüyorsunuz ?
    sakin kullanımda az yakar ya bence fab verisi 12.8lt arkadasınız sanırım baya gazlıyodu
    Rx8'in yakıt tuketımı ve motoru korkutuyor benı 100k ye gelmeden bitiyormus sanırım tamırıde yok dırek sandık motor
    Rx8 yerıne s2k daha mantıklı gelıyor bana ama onunda temızı yok 1 haftadır aradıgım adamların haddi hesabı yok ama araba yok

Kahraman castle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ocean0636 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar E90 320si hakkinda detayli bilgiye ihtiyacim var. Kronik sorunlari nelerdir, yakit tuketimi performansi konforu vs. vs. gibi.. Yani insani sekilde kullanildigi taktirde bana ne gibi peoblemler yasatabilir ? ***** BMW'nin parca fiyatlari ciddi yuksek, alacagim aracinda garantisi bitmis olacak o yuzden tereddutte kaldim. Bilgisi olan arkadaslarin yardimlarini bekliyorum

Örnek olarak asagidaki araci dusunuyorum. Boyasiz Antalya kosifler cikisli ve servis bakimli deniliyor.

BMW 3 Serisi 3.20Si 2006 Model 28.500 EUR Galeriden satılık ikinci el Mavi renk

slm kardeşim,bu aracı almak istersen sahipleri akrabam olur elimden geldiği kadar yardımcı olurum.
    BAŞTAŞ PERFORMANCE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kahocix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    slm kardeşim,bu aracı almak istersen sahipleri akrabam olur elimden geldiği kadar yardımcı olurum.
    Bende zaten yakın bir arkadaşımın aracılıgıyla gıdıyorum, benden bahsetmıs bugun gıdıp ınceleyecegım. Anlaşamadığımız bir husus olursa sizden yardım isterim, ılgılendıgınız ıcın tesekkur ederım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ThUnDeRbErK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende var Rx-8 söylediğin bilgiler kulaktan kulağa dolaşan rivayetlerden ibaret mişle muşlu zaman kelimelerine kalırsak S2000 diyorsun görüyoruz sıkıştırmadan motor onlarında ellerine alıyorlar.100.000 KM garantisi var zaten ayrıca Dünyada 300-400 bin km'de araçlar mevcut Mazda Honda arabalarından daha dayanıklıdır,emin ol buna Türkiyede Honda çok abartılan bir Marka biliyorsun bende Honda araçta var fanatiklik bir yere kadar Mazda ile tanışınca malzeme kalitesi olsun yol tutuş olsun Rx-8 S2000'le kıyas kabul edemez,zaten makyajlı kasa alırsan tadından yenmez sandık motor kaygın olmasın parça bol,tamir yok diyorsun,detonation aşınma problemi yoksa rebuild çok çabuk yapılıyor,sen pistonlu motorda tamir yapabiliyormusun bir çok parça alıp tekrar topluyorsun bu lafları söyleyenler artık fikirleri değişti önyargılı olmayınız s2000 sahip olup Rx-8 alan arkadaşlarımız var makyajlı Rx-8'ler daha seri biraz modifiye ve aracı hafifletince s2000le yürüyor İtalyada bir arkadaşım 1200 kg civarına düşürdü Rx-8'inin kg'sunu ve pistte Sti'lar Ferrariler kovalıyor yol tutuşu Amerikada geçtiğimiz sene 2010 yılında 100.000$ altında satılan en iyi 3. araba seçildi yol tutuş konusunda 1.Porsche 911 turbo 2.Bmw M3 3.Mazda Rx-8'dir.Yakıta takılma çünkü 14-15 lt yakıyor ortalama uzun yolda bu rakam 9-10 lt şehir içinde 15 lt civarı gazlama performanslı kullanımda çok fazla yaktığı doğru değil çünkü Rotary devirli kullanınca zevkli bir araçtir.Ben zamanında elektrik süpürgesi derdim Rx-8'e ama gittim aldım şimdi Rx-8 Türkiye olarak 2 tane organizasyon yaptım.Mazda Türkiye Genel Müdürü,Avrupa Satış Müdürleri olsun hepsi katılım gösteriyor.Destekliyorlar bizi yakın tarihlerde Rotary Türkiye koşullarında çok iyi yerlere gelecek.Motor konusunda hiç kafana takma önceden problem çıkaran araçlar yalnış yağ tercihinden bu şekle geldi.Turbo tune işlemlerinde Renesis motoru overheated olduğundan dolayı başarı alınamıyordu ama supercharger ile bu sorun oluşmuyor,13b msp Rx-8 motoru en teknolojik Rotary motorudur şuan ve ekonomi sağlamak adına exhaust portları ufak olduğundan ***** Turbo exhaust gazını işleyerek çalışan sistem olmasından pek sağlıklı araçlar ülkemizde yapamadılar.Ported Engine yapsalar o sorunda kalmaz.çok zor bir motor değil Rotary çok eğlencelidir.atmosferik yüklemelerinde 300whp'ye yakın 1.3 litre'den güç alıyorsun çok zevkli bir araba kesin seni tatmin eder..
    S2000'de motor kıranların buyuk kısmı fıltreden su cekme muhabbetınden cok az bır kısmıda arabaya işkence yapıldıgından olmustur(youtube'a potomyali s2000 yazarsanız ne demek istediğimi anlarsınız ). Rx8 de bu oran cok daha fazla ben sorunsuz olarak 100k yı gecmıs bır rx8 gormedım suana kadar. Bir zamanlar bende rx8 hastasıydım ama bu soyledıklerımı ben uydurmuyorum yada bır kısıden duymadım, bır suru kısı aynı seyı soyluyor.
    Gecen yıl sanırım forumdan bır arkadas 207rc ile rx8 denedıler ıkısıde stock sanırım rx8 fıltrelı falan ama rc 5-10 boy atıyordu rx8'e. Bılmıyorum etrafta pek cok olumsuz ornek varken rx8 e bakmak bana fantazı gıbı gelıyor. Siz anladıgım kadarıyla rx8 e baya bır gonul vesmıssınız cıddı olarakda ugrasıyorsunuz İnş. gelecek yıllarda sorunsuz rx8ler goruruz bızde bırer tane alırız o zaman

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)