Arkadaşlar 200 250 lira arası mp3 cd/usb li şöyle güzel bir teyip almayı düşünüyorum,şöyle güzel net bir ses istiyorum gerçi kolonlarım orjinal ama olsun marka markadır düşüncesindeyim, aklıma direk pioonerr geliyor sizin önerileriniz nelerdir ??
Arkadaşlar 200 250 lira arası mp3 cd/usb li şöyle güzel bir teyip almayı düşünüyorum,şöyle güzel net bir ses istiyorum gerçi kolonlarım orjinal ama olsun marka markadır düşüncesindeyim, aklıma direk pioonerr geliyor sizin önerileriniz nelerdir ??
orj kullanacaksan hiç gerek yok o kadar paraya. navitech aldım 100 liraya gayet güzel ve kullanışlı
http://image5.sahibinden.com/photos/...8462178fhj.jpg
Ben bunu kullandım accent era'da. Şimdi de İzmir'de tayfun abi'de kendisi. Sorunsuz kullanıyordum, ses olarak xplod modunda gayet tatmin edici oluyor orjinal hoparlörlerle dahi
Marka model, sony xplod 490us
Instagram: mutusgarage
pioneer 6350 olabilir ben bursadan 280 liraya aldım
Benim önerim pioneer 6050den yana kardeşim. 250 liraya tertemiz bulursun hem ilerde tesisatta bağlarsan güzel olur önden takılmıyor usb arkada kiti var tertemizde ses kumandalı da değme keyfineAnimasyon felanda var..
AP Type-R
pioneer alabilirsin uzun yıllar sorunsuz sıkıntısız kullanırsın diğer ucuz markalar usb girişi ve cd girişlerinde problem yaşarsın
arkadaşlar hepinize değerli yorumlarınız için teşekkür ederim uygun bırseyler bakıcam artık
Ben söylediğim teybi uygun olduğundan önerdim. 2 yıl garantili falan fiyatı 200tlAlmadan önce çok araştırmıştım, uygun ve usbli olmasına dikkat ettiğimden baya beklemiştim.
Sıfır olarak en uygunlardan kalite, fiyat aralığına baktığımızda
![]()
Instagram: mutusgarage
ALPINE CDE 100 EUB USB/AUX/CD/MP3/RADYO ALAR
ben arabamda bunu kullanıyorum memnunum orjinal hoparlörlere bağlıcaksan fazla bile![]()
Bende bundan aldım ama usb den parçaların vs isimleri çıkmıyor... Numara olarak çıkarıyor. Radyo isimleri vs de çıkmıyor. Hani kötü bişey mi diyeceksiniz, değil ama benim pek hoşuma gitmedi öyle olması.
Onun dışında sesi falan güzel... Aracımın orj hoparlörleri ile kullanıyorum... Keyifli.
sürekli marka kullandım teyp orjinal kolonlarla filan
dedim bi sefer de gidip ucuzlardan alıym
navitech aldım 80 tl ye mı ne mediamarkttan
canavar gibi de çalşıyor![]()
pioneer deh-7250sd tavsiye ederim. hem usb, hem de sd kart girişi var.
sd karta yüklüyorsun şarkıları, kapağı çıkartıp kart girişine yerleştiriyorsun. ön bölümde memory stick filan uğraşmıyor, hiç polemiğe girmiyorsun. 2. el fiyatları 200-250 tl arasında. tavsiye olunur.
![]()
HONDA TECH / / Ankara
Honda Service & Tuning Garage
teşekkür ederim arkadaşlar artık uygun yollu bırseyler bakıcam
Bu 50'li modeller garantisiz spot seklinde diye biliyorum garantiden baska frekansla ilgili bi durumları varmıs nedir tam olarak.Bende konuya azcık ortak oldum ama![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)