exper easy pad konumdada wardı sorum ama belşki sonlara kmse bakmamıştır diye yeni konu açıyorum
android li cihazlarınızda hangi flash player yuklu nerden yuklediniz yada
nasıl video izlicez acaba :S
exper easy pad konumdada wardı sorum ama belşki sonlara kmse bakmamıştır diye yeni konu açıyorum
android li cihazlarınızda hangi flash player yuklu nerden yuklediniz yada
nasıl video izlicez acaba :S
sole solım ben samsung galaxy s kullanıom ınternetı tıklıom ıstedıgım sıteyı acıp ıstedıgımı ızleyebılıyorum face vıdeoları felan fılan
extra bırsey yuklemedım yanı...androıd samsung galaxy s
ozman samsung bir iyileştirme yapmış olabilir ben exper easypad kullanıyorum ve izleyemiyorum android için flash indir dediindirdim ne yapılıosa yaptım değişmedi :S
ben donanımhaberde bi kullanıcının tavsiyesi üzerinde kendi program arşivinden bi program indirmiştim şimdi link atıyorum.
https://www.dropbox.com/s/urd0irf9jjju2mc#rest:3
bu linki tabletten açıp flash ı indirip kurduktan sonra halloldu benim sıkıntım , direk lin atmadım , diğer programlardan işinize yarayan olursa 9 sayfayada bakabilirsiniz.
yanlış bilmiyorsam 2.1 yani eclair de olmayabilir ancak 2.2 froyo da kendi browser inde geliyor full flash desteği ..
2.2 de malesef açamadım ilk etapta , hatta flash reklamları da uzun uzun harf kodları olarak gösteriyodu.Bu linkteki flash ı indirip öyle çözdüm sıkıntıyı.
dostum yukledikten sonra bi muameleye gerek yok sanırım
yukledim tekrar açtım we flash 10 yukle diyo e ok upgrade diorum seçeneklerde android yok macos falan war :S
ben birazdaha bakındım donanıma ama başka bi link bulamadım , yeni romla alakası olabilirmi acaba?Hangi romdu yüklediğin?
depresif nickli arkadaşın bnm diğer konudaki tavsiyesi üzerine Exper_Eryigit_Costum_ROM
yukledim ama romla alakası yoktur heralde olsa yuklemez kmse en ççok kullanılan şey çunku netten video
ben hiç anlamıyorum bu işlerden , romun nasıl yüklendiğini , romun ne olduğunu dahi tam bilmiyorum , haftaya kafam boşalınca kafa yorucam ,,,ama bildiğim şu ki biçok rom var ve bazısının çok kral avantajları varkan bazılarının çok ilginç dezavantajları var , misal ismini hatırlamadığım bi romun usb desteği yoktu , tabletin üzerinde gelen stock bi rom 3g modem desteği vermezken bi tane rom bu 3g desteğini sağlayabiliyodu vss vss vss , kullanışıp avantajı-dezavantajı bilinen stabil bi rom bulup kullanmak lazım.Sizdeki sıkıntı bununla ilgilimi değilmi bilemiyorum ama.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)