Arkadaşlar ruhsatı yeniden çıkartmam gerekiyor izlemem gereken prosedürler nelerdir. Aracın muaynesi 2013 e kadar devam ediyor. Tekrar muayene ettirecek miyim yardımlarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar ruhsatı yeniden çıkartmam gerekiyor izlemem gereken prosedürler nelerdir. Aracın muaynesi 2013 e kadar devam ediyor. Tekrar muayene ettirecek miyim yardımlarınızı bekliyorum.
İlk önce aracınıza ek-1 formu doldurtun daha sonra tüvtürkten randevu alıp aracınızı tespite götürün orda forma ruhsatların kayıp olduğunu yazacaklar ve daha sonra trafik şubesine müraacat edip ruhsatlarınızı çıkartacaksınız.Aracınızın muayenesi olması birşeyi değiştirmiyor.
Teşekkür ederim, bir sorum olacak ek-1 formunu aracın trafiğe kayıtlı olduğu yerden mi alıcam
yoksa başka yerden alabilir miyim ?
Ek-1 formunu şoförler cemiyeti satıyor o da her yerde yok nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama yakınsanız bağcılarda var cemiyet onun dışında sağda sola ek-1 formu yazan yerlere giderseniz onlarda yazıyorlar 10 tl ye...
aracı muayeneye götürürken ruhsatsız götüreceğim anladım kadarıyla. Bu adamlar muayene olduğunu nereye yazıcak
ruhsatınız kayıp zaten (: o forma yazacaklar daha sonra ruhsat çıkarma işlemlerini yapacaksınız..ruhsat kaybetmeden dolayı yaklaşık 250 tl zararınız olacak gittiğiniz geldiğiniz ve harcadığınız yakıt hariç (:
ek-1 formunu kendim nasıl doldularabilirim acaba. internetten indirip, düzenleyip çıktı alsam sıkıntı olur mu
diğer kalan masraf kaybettiğiniz ruhsatlara ait..Ek-1 formunu netten indirmeniz mümkün değil matbuu evraktır trafik şubesinden dönebilirsiniz...Formu alıp bilgisayarda ben doldururum diyorsanız o ayrı...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)