arkadaşlar selam
ilandaki son susturucu hakkında yorumlarınız lazım
fiyat olarak oldukça uygun gibi.
Aston Martin Egzoz Komple 79,90 TL - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da
arkadaşlar selam
ilandaki son susturucu hakkında yorumlarınız lazım
fiyat olarak oldukça uygun gibi.
Aston Martin Egzoz Komple 79,90 TL - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
bunun biraz daha geniş kazanlısı var slincerlı. ucu yanık değil.kullanıorum memnunum alt devirlerde sessiz üstlerde güzel sesi sebring hesaabıbende 70e almştm sanırım
bana kalırsa carub diye bir egzoz var onu al daha büyük kazanlı kesik ağız değil düz daha sert duruyor görünüşüde daha güzel..![]()
bunu hgt de kullanmıştım, iyiydi iş görür
YAMAHA R1-2018 POLO TDI/DSG-ALFA ROMEO MİTO 1.4 TB TCT-YARALIGÖZ GEÇİDİ-
bende bunun yanık uçsuzunu kullandım sliencer'ı var diye almıştımda sliencer'ı taksanda carlıyor takmasandaama sesinden memnundum
resimdekinin aynısını kullandım memnundum ama ufak geldiği için değiştirdim sonradan görüntüsü çok güzel ama sesde bişe demiyim dizelde kullandım![]()
bence my racing carbon kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim
bende my racing kullanıcısıyım tavsiye ederim sesi güzel harbiden sadece biraz gürültülü bi egzoz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)