User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
50 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Chevrolet Tahoe Hakkında

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Chevrolet Tahoe Hakkında

Type r dan sonra amerikan gibi yakan otomatik megane beni kesmedi kaşınmaya başladım gene

97-98 tahoe sportlar özellikle ilgimi çekiyor eskiden beri aklımdadır bunlar.
    lpgli olmak koşuluyla alınır mı ? özellikle dikkat edilmesi gereken noktaları var mıdır ?

hiç jeep almadım hayatımda biraz bilenlerden yardım rica ediyorum, çok büyük paralar vermek istemiyorum 24-25 max verebilirim ne dersiniz ?

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaklaşık aynı ön yüze sahip olan 98 model çift kabin silveradom vardı. Şöyle söyleyeyimki kimse LPG takmak istemiyor. Biz takacak 1 yer bulduk, onlarda gerçekten işinin ehli bir yerdi. Yanlış hatırlamıyorsam çift kafa bir sistemle bağladılar. Benimki Z71 5.9 Vortec motorluydu 285hp. 2006 yılındada 40 kuruş yakıyordu LPG de.

Kullanımı inanılmaz zedvkli bir araçtır.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

8.000rpm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    park yeri derdin yoksa alınır neden olmasın sesi ve konforu yeter
    lpgsiz bişey bulursan daha iyi olur bence , çünkü kiti sen taktırırsın iyice araştırıp en iyi kim yapıyorsa ona gidersin , ama satarken nispeten zorlanabilirsin bunu da unutma...

tahoe'ya alternatif olarak gmc yukon da olabilir

1995 GMC Yukon Hybrid 6.0 V8 26.750 TL Galeriden satılık ikinci el
    Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    muhteşem zevkli bir araç.dün project garajda vardı içine bindim mest oldum. 8 silindir o cezbedici sesi o gürlemesi,konforu huzuru mükemmel bir ayrıcalık bende.fiyatlarınada bakmıştık 28,000 $ civarı vardı sanırım bitane.yada 28,000 tl hatırlamıyorum ama siyahtı ve muhteşem güzel görünen bir araçtı. yakıt ile pek sorununuz yoksa o zevk yaşanmalı derim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya lpg takmakla falan ugrasamam ben üstünde olsun daha iyi

park sıkıntım yok otopark var sonuçta, megane çok sıkıcı geliyor sadece kronik sıkıntıları var mıdır atıyorum amortisötleri hede midir yada direksiyon kutusu arıza çıkarır gibi klasik sorunları var mı ? yoksa düzgün bakımını yaparsan sorun çıkarmayacak araç mıdır ? bir de parça fiyatları nasıldır acaba ?

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neden bilmiyorum ama blazer birazdaha şık geliyor bana ,,, kasası dahamı küçük onların?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    blazerlar bayağı ufak tahoelara göre, station araba gibi kalıyor yan yana gelince...

bir de blazerların içleri enteresan şekilde dar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anladım ,, onun önünün tahoe ya nazaran birazaha yumuşak olması güzel geldi demekki.Küçükse işe yaramaz ama.

mgnPower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Range Rover'a alternatif olarak bakiyorum bende Tahoe ve Dodge Durango'lardan. ucu arasinda hep kararsiz kaldigimda range daha cok agir basiyor tabiiki nede olsa motoru daha kucuk ama agir basan yerleri Range daha fazla usta ve sanayi agina sahip ankarada. istanbul icin bilemem. siradan her usta yagini suyunu degistirir diye dusunmedigimden o kisminida arastirma geregi duymustum bunlarin.

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim arkadaşımda vardı 2004 senelerinde kaç modeldi hatırlamıyom ama 2 trail blazer ve 1 tahoe ları vardı. Benzin canavarı olmasının yanında yol tutuşu ve konforu bence vasat. Bunların yerine bi Cherokee alıp binmek dha mantıklı bence.
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

modhib - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    model takıntım yok dıyorsanız toplanmıs k5 fılan alın 6.2 dizel motoları olanlar var 80 model fılan onlarda cok guzel 2-3 sene onceye kadar vardı bızdede keyıflı bır arac 6.2 dızel olanlar hummer motorudur

redbaron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lpg de 40 kurus altı yakmaz hatta 50 civarı gaza dokunarak. v8 sesi harika, tipini cok begendigim bir arac aynı oranda ic konsolu oldukca eski. Klasik amerikan sallantısı düz yolda cok konforlu fakat kısa sehir ici cukurlu yollarda insanın icini dısına cıkaryor. Parca fiyatları ucuz sayılır, maslaktaki amerikancılarda dolu hatta cok pahalı gelirse ebay den cok komik fiyatlara parcaları var.Ben sehir ici icin tavsiye etmem, hem yakıt tüketimi, hem manevra ,hemde büyük cukurlarda insanı yoruyor.Bence haftasonu hobi aracı olarak daha mantıklı...

utkuselamoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    direksiyonunda problem var derlerdi.
    utku selamoğlu

timmaah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    no car no fakin fuel

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yokmu şöyle yakınlarda tahoesu olan bi bindirsin bi tur atalım ya ona göre çekicem meganın resimlerini ilanını koyucam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mgnPower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Range Rover'a alternatif olarak bakiyorum bende Tahoe ve Dodge Durango'lardan. ucu arasinda hep kararsiz kaldigimda range daha cok agir basiyor tabiiki nede olsa motoru daha kucuk ama agir basan yerleri Range daha fazla usta ve sanayi agina sahip ankarada. istanbul icin bilemem. siradan her usta yagini suyunu degistirir diye dusunmedigimden o kisminida arastirma geregi duymustum bunlarin.
    bende durango, defender, tahoe, range 4 lüsündeydim. Bir iki yere gittim baktım rangeler biraz masraflı olur masrafları da diğerlerine göre yüksek olur uyarısını aldığım için biraz sopudum.

bide tahoe biraz daha hardcore gözüküyor dışarıdan range narin geldi o yüzden tahoe istiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    grand cherokee ler nasıldır bu arada??çok daha makul fiyatlara bulunabiliyor.

orhansah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

mgnPower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cimmeria Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende durango, defender, tahoe, range 4 lüsündeydim. Bir iki yere gittim baktım rangeler biraz masraflı olur masrafları da diğerlerine göre yüksek olur uyarısını aldığım için biraz sopudum.

bide tahoe biraz daha hardcore gözüküyor dışarıdan range narin geldi o yüzden tahoe istiyorum

durango ve range kullandim kesinlikle ve kesinlikle range diyorum. ic hacim malzeme kalitesi yol tutusu kullanim rahatligi ve konforu cok daha ust seviyede. ama senin gibi cekincelerim vardi. kronik sorun hepsinde var zaten. lakin bu sorun illaki bas gosterecek sana patlayacak diyede bir kaide yok. oldukdan sonra megane'da bile buyuk sorunlar yasayabilirsin. koy totosuna rahvan gitsin insanligimizdan ciktik zaten bari bunu gonlumuzce yasayalim diye dusundum ve ,iyiden iyiye sardim bu araclara. defender hic bakmadim cirkin geliyor bana onun yerine discovery'lere baktim ama range uzerindeki karizma ve cekicilik yok onlardada bence.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)