User Tag List

Sayfa 1/7 123 ... SonSon
125 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Bıktım Artık !

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Angry Bıktım Artık !

Az önce işden eve gelirken başıma gelen hadiseyi anlatıcam, büyük bişey değil ama sürekli karşılaştığım için bıktım artık

beykent ışıkları bilen bilir oradan sağa çekmeceye dönücem ışık yandı önümdeki araç 10 -15 km süratle gidiyor önü bomboş, bende sellektör yaptım yavaş gidiyor diye yol vermeyincede yol boşalınca sağından geçtim ve dönmeye başladım tam dönerken soluma bir baktımki acı bir fren bide çığlık sesi, herif gelip önüme doğru bastı son gaz sıkışıp kaldı orda frene asıldı, camlarıda açıktı yanındaki kızda korkup çığlık attı.. haliyle bende frene bastım ve durdum son saniyede göz ucuyla görüp. benimde yanımda küçük kardeşim vardı, çocuk korktu sesi kesildi.. Ben tabi o sinirle camda açıktı napıyosun ne ayaksın tarzı konuştum çocukta tutuldu bişey demedi dua et yanımda kardeşim var dedim bastım gittim. Eve geldim 15 dakika elim ayağım titriyo tansiyonum düştü yeni kendime geldim. Bide insanlık bende ya üzüldüm şimdide kız arkadaşımıydı neydi adama gider yaptık yanındayken diye, üzüliym mi kızıym mı kafayı yedim.

Ufak bişey belki ama bu sürekli başıma geliyor artık usandım. Birini sollasam yanından geçsem kıçıma yapışır önüme kırar ! Nedir bu milletin hazımsızlığı tamam ben aceleciyim belki bendede suç var ama önüme kırmak ne demek ? geçmek için kendini aracını riske atmak ne demek ? Nolucak başın göğe mi ericek ? Ya da ben seni geçtim diye nispet mi yapmış oldum ? Nedir bu insanların derdi anlamıyorum artık trafiğe çıkmaktan nefret ediyorum istanbulda. Her gün yaşıyorum nerdeyse bunu. Sinir hastası oldum vallahi !
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

TechTurkey cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kızın yanında tribe girmis eleman, bosver sıkma canını dostum ..
    " If everything seems under control, you're just not going fast enough. "

arfy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    trafikte birbirine yol vermeyince , önüne geçince yüzlerinde mutluluk ifadesini görüyorum artık insanların.. genelde ( çok sinirli değilsem) inatlaşmayıp ne kendimi ne arabamı riske atmayıp yol veririm sonra da camı açar al geçtin en büyük şoför sensin derim daha da muhattap olmam giderim ben..

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmek geçilmek trafikte sorun değil..Zaten yarış yok

Ama biri önüme kırarsa daha sert bir şekilde önüne kırmassam uyku uyuyamam..

Yanında bayan varken şekil yapanıda umursamam , gaza gelmiştir diye..

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir de şey var sen sağdan yavaş yavaş giderken arkana takılır, sol biraz doludur geçemez sabredemez yanından geçerken de tip tip bakar.. Arkasından sıkıp önünde frene basasım geliyor öylelerininin önünde..
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen gün sahilyolunda gidiyodum sol şeritte. yanımdaki adam sola doğru kayarak geliyor bilerel veya bilmeyerek emin değilim. selektör çeksem görmez, aynaya baksada görmez kör noktadaydım büyük ihtimal. korna çaldım uzaklaşsın diye. camdan gelen ses aynen şu:

ne var birader ne ypatıkta korna calıon sorunlu musun vsvs 2 kısılerdı, yemedi bende pardon abi diyip gittim. alttan almak en iyisi
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnsanlar neyi kanıtlama peşinde anlaşılmıyor artık bırakın onlar hep dünyanın en iyi şöferleri olsun biz iyi insanları olalım sıkmayın tatli canınızı

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayır neyi kanıtlamaya çalışıyosun ? spor araca biniyorum diye illa piçlik peşindemi olmam gerek ? sellektör yapıp geçtim diye gururun mu incindi nedir yani. sakin olamıyorum artık ya biri beni öldürücek ya ben birini öldürücem yakında
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

olcay_bora
    Misafir
    yanında kız varsa o da ona göre davranacak akıllı olsun

krm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oncelıkle gecmıs olsun arkadasım bılıyorum dedıgın ışıkları bende mımarobada oturuyorum.tehlıkelı genelde ordakı donemecler ve boyle ınsanlara denk gelınce daha da kotu oluyor.bende sattıgım aracımla normal e5 te ılerlerken sol serıde gecmek ıcın sınyal verdıgımde soldan gelen araba bariz derecede yol vermemek ıcın gaza basıyordu bu onlarca kez başıma geldı.aracı sattım ustumden yuk kalktı.butun gun trafıkte öfke ile yol alıyosun bu Istanbul trafıgınde.Allah yardımcın olsun valla.tekrar gecmıs olsun.

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen gün sola dönücem solumdaki araba sola dönmiyormuş banada izin vermedi dönmeme bi baktım elinde telefon gözüm döndü hemen çektim indim; ne lan elindeki telefon diye bagırdım özür diledi adam bende bindim gittim ilerden dönüverdim...dönerkende kornalaştık slm babında

insanlık hali bi anlık sinirle herşey olabiliyor ama biraz daha sinirlerimize hakim olmalıyız ilerde pişman olmamak için .....

aybarsdnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi canını sıktığına değmez boşver..olmadık adamda cahil cesareti olur Allah korusun çıkartır sıkar birşey yapar.En iyisi hiç duymamazlıktan gelmek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi tek ben böyle değilmişim.sevindim
    yanında bayan olan birisi %100 haksız olsa bile,gider yapsa bile alttan almak lazım.
    Bu arada ben de başımdan geçen bi hadiseyi anlatayım.
    gece kız arkadaşımı avcılara bırakıcam. ara sokaklardan birine girdimyolun tam ortasındayken karşıdan bi araba geldi.selektör yapmama ragmen kaldık karşı karşıyaya.neyse ben iyice yanaşıp kaldırıma kadar çıktım.bu ortalı şekilde yanımdan geçerken camı açtı.içinde bi kız çocugu.
    Anam kız agzını bi açar etmedik laf bırakmadı.E biz de kız arkadaşın yanında zaten fazlasıyla kibarız.Agzımı açamadım..Ben açamadıkca kız coştu..coştu..
    Sonra bi baktım benim naif,sesi çıkmayan ufak tefek kız arkadaım arabanın kapısını bi açtı,dogruca kızın üstüne,kızı yolmaya..
    Ben de kadınlar gibi şok olmuş bi halde yapmayın etmeyin boşverin falan diyordum

gökberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı olcay_bora Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yanında kız varsa o da ona göre davranacak akıllı olsun
    Aynen öyle..
    JDM Don Lastiği...
    JDM Kevgir...
    JDM Marlboro Lights...
    .
    .

Alıntı 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ve sonsuzda dek o virajda mutlu olarak yaşadilar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ohoo ben altımda resmi araçla giderken önü ve diğer şeritleri boş olmasına rağmen vatandaştan yol isteyınce bile bi sürü tribe girenler el kol hareketi yapanlar mı aklına ne geliyorsa işte takma yoksa katil olur insan trafikte
    "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "
    NAMIK KEMAL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    trafikte başımıza gelenlere takılsak hepimizin bakırköy'de koğuş arkadaşı olması lazımdı. gerekeni yap rahvan gitsin. araban hızlı ise bas kurtul yavaş ise yine bas kurtul. tabi frene

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim millet kiz yanindaysa ayri bi dava oluyor

TechTurkey cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı __FrK__ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ohoo ben altımda resmi araçla giderken önü ve diğer şeritleri boş olmasına rağmen vatandaştan yol isteyınce bile bi sürü tribe girenler el kol hareketi yapanlar mı aklına ne geliyorsa işte takma yoksa katil olur insan trafikte
    eheh valla onlardan biri sana carpsaydi neler oluyodu bak o el kol yapanlari gorurdum ben bi resmi araca patlamistim arkadan sonra baya bi ugrasmistim
    " If everything seems under control, you're just not going fast enough. "

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yanında sevgilisi, elinde cep telefonu olan tipleri bir gün durdurup ciddi ciddi darp edicem aynaya bakın be aynaya yada yol isteyene yol verin soldan 50 ile ben seni takip etmek zorundamıyım, sen piyasa yapıyor olabilirsin benim acelem var belki

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)