Radeon 9200 driver'ı lazım win7 32 için ,dün geceden beri bir sonuç alamadım.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Radeon 9200 driver'ı lazım win7 32 için ,dün geceden beri bir sonuç alamadım.
Yardımcı olursanız sevinirim.
- K -
________
Dr.Ecu
buna baktın mı bro
Solved Help..ATI Radeon 9200 driver for win7 - Windows 7 Forums
Olmazsa bunu dene bakalım
Video Drivers - Free software downloads and software reviews - CNET Downloads
Driver Genius Professional Edition programını kullan ama full sürümü olmalı,ordan tarattığın zaman pc'deki tüm driverları bulup indiriyor kendisi,çok işe yarıyor.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
la hala bulamadınmı![]()
vista olanın setup değil dosyası olan varmı elinde ? çozumo elle zorla yüklerizde hepsi exe geliyor işi bozan o![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Ati'nin sitesinde vistayıda desteklemiyor ekran kartı...Kendin dosya içindekini yol göstererek tanıtmayı denedin mi?
ben win7 yada vista yüklediğimde hiç driver yüklemiyorum,aygıt yöneticisinden baktığım zaman herşey düzgün çalışıyor,sende neden istedi driver anlamadım.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Herzaman yüklemez yani hepsini yüklücek diye birsey yoktur..Bendede herseyi yükler sadece ekran kartı kalır onuda kendim yüklerim..Yaa şu pc driver işini bende hiç uzaktan anlatamıyorum yapamıyorum..Elimin altında olcak vıkır vıkır kurcalıcam anca öyle![]()
şunun dosyasını bulda hallederim ben uzak masaustuyleşimdi pijamalarımı giydim yatıcam yarın iş var
![]()
135
├┼┼╕
246R
pijama sıktıntı diil de yatıyorm labakarım ben bi ara ona sen takıl olmadı xp kurarım sıkıntı yok
![]()
135
├┼┼╕
246R
driver pack programlarıyla rahatlıkla sorununu çözebilirsin. .ihtiyacın olursa pm at, msn vb bir şekilde ihtiyacın olan tüm programların full olarak gönderebilirim.
Arkadaslar yeni konu acip kirlilik yaratmak istemedim,bu baslik altinda sorumu soruyorum.
Pc yi baslatiyorum oncesinde ekrana goruntu gelmiyordu,simdi goruntu geliyor bu seferde pc kendi kendine reset atiyor.yardimci olursaniz sevinirim.win 7 kullaniyorum.
OEM+
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)