User Tag List

11 sonuçtan 1 ile 11 arası

Konu: sağlıklı bölgesel zayıflama nasıl olmalı?

aviator35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

sağlıklı bölgesel zayıflama nasıl olmalı?

185 boy 84 kiloyum, her gün olmasa da haftada en az üç gün 5km koşarım, iki gün 1'er saat yüzerim, 2 tane de çok diri halı saha maçım var haftada kondisyonel bir problemim sağlık problemim yok ama karın ve yanlardaki simitleri atamıyorum. mekik ve benzeri hareketleri yapmaktan sanki o bölgem alttan büyüyen kastan dolayı daha da belirginleşti arkadaşlar. Reklamlarda şu bölgesel etkili jel vs gibi şeyleri görüyorum sizce faydalı mı? ya da bana sağlığımı dengemi bozmadan o bölgemi nasıl inceltebileceğimi anlatabilecek var mı? Çok dua etcem özellikle bir şeyler yapan ve başaran arkadaşlardan yorum bekliyorum.

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Bölgesel yağ yakma diye birşey yoktur...Diyet yapmalısın sadece kardio ile yağ yakılmaz..

mar1lyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yağ ağırlığım alt limitin altına inmişti yinede baklavam gozukmuodu :S
    198cm 54kg kas wardı 7-6 ya düşmüştü yağım belimde kalmıştı ne warsa
    onuni çin şans lı şse genetik belirgin olanlar war değilsen
    yediklerine çok dikkat edicen karbonhidrat rejimi yap prodein ağırlıklı beslen gücün düşer ama yağ atrsın egzersizlerden once bel bolgeni iyice çalıştırır ısıtırsan ustune yağ yakımı oradanda olur
    koşuyo olman çok iyi biraz vucudu ısıttıktan sora mesela 20 dk koştuktan sonra güzel bir mekik idmanı yap üstüne koşuyu tamamla dirk karın bolgende karıncalanma ince ince batmalart hissediceksin bonu hissedince yüzün gülsün yakıyorsun demektir ama yediklerine inanılmaz dikkat etmen lazm alkolden uzakdurmak lazım

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kavitasyon yaptir. Nette arastir ne oldugunu. Tek mekik cekmeden 115cmden 103cm e dustu gobegim
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BaDCaT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bölgesel yağ yakma diye birşey yoktur...Diyet yapmalısın sadece kardio ile yağ yakılmaz..
    sabah kahvaltısı dışında çokta yemem aslında ama bir profesyonele danışmayı hiç denemedim, diyetisyenle konuşsam olur aslında teşekkür ediyorum.

Alıntı mar1lyn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yediklerine çok dikkat edicen karbonhidrat rejimi yap prodein ağırlıklı beslen gücün düşer ama yağ atrsın egzersizlerden once bel bolgeni iyice çalıştırır ısıtırsan ustune yağ yakımı oradanda olur
    koşuyo olman çok iyi biraz vucudu ısıttıktan sora mesela 20 dk koştuktan sonra güzel bir mekik idmanı yap üstüne koşuyu tamamla dirk karın bolgende karıncalanma ince ince batmalart hissediceksin bonu hissedince yüzün gülsün yakıyorsun demektir ama yediklerine inanılmaz dikkat etmen lazm alkolden uzakdurmak lazım
    Hiç olmasa bir yatışta 250den aşağı mekik çekmem, meslek icabı o bölgem çok kuvvetli fakat kaslandıkça sanki daha da şişiyor beslenme dışında idman olarak pek eksiğim yok gibi ama o konuyu profesyonel birine danışmak gerekli sanırım. teşekkür ediyorum.

Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kavitasyon yaptir. Nette arastir ne oldugunu. Tek mekik cekmeden 115cmden 103cm e dustu gobegim
    bunu araştırcam kütahya eskişehir bursa gibi bana yakın yerlerde oluyorsa neden olmasın. ben bir ara liposuction düşündüm ama sonra tekrarlıyormuş dediler.

hepinize teşekkür ediyorum cevaplar için

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abicim, nette araştırmalardan değil de, direk senden bilgi alabilsek detaylı çok güzel olur.. Yan etkileri zararları vs. vs. gibi olumsuz yönleri varmıdır ? ücreti ne kadardır ?
    .

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kavitasyon (bobrek-safra tasiniz yoksa yan etkisi olmaz) yaglarin 3 asama sonrasi vucuttan direk atilimini saglayan bir siatemdir. Bolgesel olarakbuygulanir. Ben 2 seansta 115mm den 103mm karin cevresine ulastim. Izmirde bu degisimi goren tum arkadaslarimda suan bu sistemi uyguluyor
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

siR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mar1lyn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

yanlış bilgiler mevcut burda .. o karın bölgesinde hissedilen yağ yanması degil kas parçalanmasıdır.. antrenmanla veya dietle bölgesel yağ yakımı diye bir olay yoktur .. vucud ilk önce karbonhidratı daha sonra yağı daha sonrada proteini enerji olarak kullanır.. herşey beslenmede bitiyor.. gün içinde karbonhidrat alımını minumum yapmalısınki vucud enerji olarak vucudunda depolu olan yağı kullansın..

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kesinlikle askere giderek olur 55 günde 6 kilo zayıflama garanti. eğer sonuç alınmazsa 57 gün şafağınızdan düşüyoruz
    74 model sehpa...

gokhan035 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teğmen nasılsın Eğer ki denediğin üstte anlatılan yöntemlerle istediğin sonuca ulaşamazsan, bir plastik cerrahına görün ve bilgi al, liposuction da yaptırabilirsin, senin kilonda ki ve vücut yapında ki biri için gayet uygun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gokhan035 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teğmen nasılsın Eğer ki denediğin üstte anlatılan yöntemlerle istediğin sonuca ulaşamazsan, bir plastik cerrahına görün ve bilgi al, liposuction da yaptırabilirsin, senin kilonda ki ve vücut yapında ki biri için gayet uygun.
    abim askere git diyorlar bana ya zaten ömür boyu askeriz beni biliyosun işte, bir de üstte anlattık derdimizi aktif bir yaşamım var ama karın ve yanlardaki simitler gitmiyor bir türlü. bu arada izmirdeyim dün okan abiye uğrayalım dedim ama işi varmış manayla seni de görürdük

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)