Hanımlar beyler diyorum ki şöyle toplanıp güzel güzel mailler atsak üretici firmaya, yeni güncellemeyle eklemezler mi istanbul parkı?
Hanımlar beyler diyorum ki şöyle toplanıp güzel güzel mailler atsak üretici firmaya, yeni güncellemeyle eklemezler mi istanbul parkı?
Vorsprung durch Technik
hem buna katiliyorum, hem de ek olarak rfactor e korfez ve izmiri ekleyelim diyorum![]()
Zor bir ihtimal uğraşmaya değmez,öncelik vermeleri gereken başka şeyler var oyunda mesela standart arabaların premium olması gibi,şahsen Veyronu premium olarak kullanmayı çok isterim ayrıca nos olmalı oyunda,gt4'te olup burda olmaması ilginç.Sonra foto moda yeni yerler eklemeliler,yeni jant seçenekleri gelmeli vs. vs.oyunun pistten çok bunlara ihtiyacı var şuanlık.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Antalyanın Çevreyolunu da Eklesinler![]()
![]()
![]()
bence güzel fikir niye uğraşmasınlar ki oyunu türkçe yapmaya uraştılarda istanbul park koymaya mı üşencekler bence güzel bi fikir
gt de eksik cok var pistten once yapılması gereken ,forzacılarla gtciler toplanıp ortak bisi yaparlarsa o oyun alınır![]()
evet eksikleri saymaya kalkarsak bayagi cikar ama bunlar onlarin zaten bildigi eksikler. illa ki zamanla onlari duzeltecekler ama istanbul park bence akillarinin herhangi bir kosesinde yoktur. guzel bir sayi cikarsa burdan hazirlayalim bi metin..
Vorsprung durch Technik
valla zevk meselesi tabi ben öle makarasına yazdım forza 4 için ikinci xboxı aldım valla![]()
Team PAŞAOĞLU
Evet sesler çok kötü bi STI'ın boxer sesini duymak isterdim,Forza'nın videolara baktımda çok gerçekci sesler![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)