Ep3 için en uygun yay hangisidir arkadaşlar. Konforda çok kayıp olmasın, özellikler ön amortisörler hırpalanmasın![]()
Ep3 için en uygun yay hangisidir arkadaşlar. Konforda çok kayıp olmasın, özellikler ön amortisörler hırpalanmasın![]()
Kendi aracımda koni 3.5 cm kullandım.Bi arkadaşımın aracında da Tein 3.5 cm kullandık.ikiside bana göre iyiydi.
[SIGPIC][/SIGPIC]
WOİCE CAR Hİ-Fİ
ep3 te aybah en berbat yaydır h r fena değidir.
ama istediğin basıklığı yakalayamazsın.
koni + aybah da saçma sapan bi setaptır
oem amartsorleri ve oem yayları koni + aybah tan çok daha randumanlı ve verimlidir.
typerda yapman gereken olay coilover dır.
gerek varmı dersen yok der,im.
iyi dişiricek bir yay al amartsorlere donkunma.çok paran varsa git ygz nin coillerinden al ben öyle bi yol tutuş görmedim.4 çeker araba sınırsın.
,
bak şimdi
aybah h r koni falan bunlar arkasını düşürür önü havada kalır
voglant bilmiorum kullanmadım.
koni amartsore para verme derim.
senin işini coilover çözecek
elimde vardı bedavay verdim amk 750 ye
söleseydin keşke 2 taım vardı
,
herhangi bir araçta hem görünü hem konforu sadece yayla yakalamak çok zor bence
ya konforlu olur görüntü hoşuna gitmez,ya görüntü tamam ok dersin konfor fln kalmaz saçma bisey olur
denildiği gibi coilover en mantıklısı 3-5 fazla verip coil bak bence...
Ben eibach 3.5 ile koni kullanıyordum memnun değildim hem konforsuz hemde yol tutmuyordu. Standart haliyle hiç kullanmadım.
kw coilover v2 aldım 2 ay önce , sanırım tr de benden başka ep3 e kw takan olmadı o yüzden pek bilen yok, önerirmisin dersen evet kesinlikle öneririm coilover arabanın dünyasını değiştiriyor gerçekten.
2005 MAKYAJLI KASA HONDA CIVIC SPOR HELEZONYAY - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da
vogland buldum ama kararsızım :S
Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaslar yaylarimi satmak uzereyim
beyler konuyu hortlatıyorum ama ep3 için yay tavsiyeleriniz nedir?
K 1989 BB - TYPER / K 1997 BM - S2K / K 1595 BM - ML350
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)