Bir araç tavsiyesi konumuza daha hoşgeldiniz arkadaşlar , c2vtr satıldı , 17 20 arası bişeyler bakınıyorum bu aralar da... c4 hdi var bikaçtane ama o fiyata alınanından çekiniyorum yalan yok...Aklıma iki ihtimal geldi..
cordoba tdi(75) ,,, şekli şemali hoş , arka dar biraz ama bagaj devasa..motor sesi mesele değil , bide içerden bi vw hissı veriyor , sıkıştırılmış passat gibi, vw grubun o seneler ürettiği b sınıf araçlardan içi en güzeli ibiza cordoba bence.Ama motorun 3 silindir olması ne getirir ne götürür , turbosu vss sağlammıdır gidişi nasıldır , iyi bi yazılımla ne kadar güç alınır , motor yazılımı kaldırır sağlamlıktamı bilemiyorum..
rio crdi vgt sedan (110) ,,, marka önyargım yok , şekli , içi fena değil , motor kağıt üstünde çok şey vadediyor ama plastik kalitesi sac kalitesi biraz dandik , yol tutuşun ve frenin çok iyi olmadığı söyleniyor(kesinlikle abslisi alınacak)Bide başka bi konuda turbonun çok kısa ömürlü olduğu söylendi.Ceratoda aynı motorun vgt turbo olmayan 102 liğini yazılımla kullandım ama turbo ulumya başlamıştı..+ motor çok az da olsa üflüyordu...90ooo falandı km sanırsam.
sizce bu ikisinden hangisi?