merhaba arkadaşlar.bilgisi olan varsa;aracımın üzerini çam ağacının sakızı akmış bir hafta da üzerinde kalınca taş gibi olmuş.nasıl çıkarabilirim bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum şimdiden teşekkürler....
merhaba arkadaşlar.bilgisi olan varsa;aracımın üzerini çam ağacının sakızı akmış bir hafta da üzerinde kalınca taş gibi olmuş.nasıl çıkarabilirim bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum şimdiden teşekkürler....
Güzelce yıkayıp kil le çıkartabilirsiniz.Ben 3 yıl kalmış dış cephe boyasını sorusuzca çıkardım.
Not:birazdan birileri gelip mazotla sil der. mazotla silmeyin aracın üzerinde ne uygulama varsa hepsini indiriyor.Ve pekde sağlıklı değil.
kolonya güzel çıkarır![]()
elma işe yarıyor mu buğu için cidden?
Kolonya hakkında yorum yapmıyım ama yıkamacıda yaparsanız iyi olur.Çünkü sonuç olarak yakıcı bir ürün direk araca uygulayıp kir çıktıktan sonra o bölgeye hemen basınçlı su ile kolonyadan arındırın hatta mümkünse o bölgeyi tekrar yıkayın.
yıkamacıya git sıcak tazikli suyla güzelce yıkat sonra köpük ve peluşla hiçbir sorun kalmaz
( yıkama dükkanım olduğundan sürekli karşılaştığım sorun)
PROJECT 01
hiç ellemeseniz bile birkaç yıkama sonrasında çıkıcaktır.
kolonya içeriği alkoldür. çam sakızını temizler boyaya hiç zarar vermez fakat aracın üzerinde varsa korumayı (waxı) söker.
kil de aynı şekilde araç üzerindeki waxı alır.
Ali's Detailing Garage / Erenköy
çam sakızı çoban armağanı hediye bu olsa gerek![]()
![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
gaz yağı ve en çok ispirtoyla çıkarılır çam sakızı dene derim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)