Evet arkadaşlar yazın gelmesinle bende motor aşkı depreşti. Maxi scooter arıorum 2 kişinin rahat binebileceği. 8000-9000tl maximum aralığım. Aslında 400cc altı istemiyorum ama 0 olacaksa 250cc de olabilir diorum. Tüm önerilerinizi bekliyorum.
Evet arkadaşlar yazın gelmesinle bende motor aşkı depreşti. Maxi scooter arıorum 2 kişinin rahat binebileceği. 8000-9000tl maximum aralığım. Aslında 400cc altı istemiyorum ama 0 olacaksa 250cc de olabilir diorum. Tüm önerilerinizi bekliyorum.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
kop git la sana 250lik aldırtcam, 400lükle üzerinden atlıcam
![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Güzel motormuş, ama fiyatları çok oynak yaaa.
scooter şartmı abi?elimizde chooper tarzı bi motor var istersen 1.800 gibi bi paraya vericek arkadaşm
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Serkanım sağol valla, motora binmeyi bilmiorum, bu kazma kaanda bilmio. Ama yaşlılık işte motor alalım dedikVites mites uğraşamam, çevirelim elcikleri gitsin. Uzun seyahate gideces Marmaris, Antalya vs.
maşa kırıomuş onlar can, başımıza bela olma yolda![]()
abi haftasonu sevdiğim iki kardeşim acemilikden olsa gerek bir araba sıkıstırması sonucu motorla kaza yaptılar ilk beni aradılar o anlar cok fenaydı acemiyseniz tavsiye etmiyorum 2 tekeri allah muhafaza... neyseki bizimkierde hasar az birinde köprücük kemik kırık biri tavan hariç komple yaralı
sen bi düşün yine bu dediklerimi abi.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Sen bisiklete "bibilet" derken ben Alamanya sokaklarında kontra BMX ile hareket çekiodum lan bebe
Elciği var çevirion başka bişeye gerek yok. Sen yalnız 5000tl scootera ver, ama 1000tl ye Shoei kask al olurmu can emniyeti önemliallahın krosu
arkadaşımda gilera nexus 500 war ve mod parçaları da war headers egzoz kevlar kayış vs çok iyi makinedir hatta satmayıda düşünüyor büyük bişi aldı çunku bi konuşun derim
Bende SYM joyride 200 ve GTS 250 var ikisinden de memnunum hiç arıza çıkartmıyorlar motor galerisi olan arkadaşım var ona sorduğum zaman ne sorsam bunun bu sıkıntısı var diyor soğutuyor beni burgman 400 en ideal motor fakat onunda kronik sorunları var driftahmet dede kymco 500 vardı ondan da çok memnunduk alttaki link arkadaşımın galerisi ve scooterların en iyisi bence.
Sıfır Malaguti Madison 250 motorsiklet 9.800 TL
Buda benim motorum
SYM GTS 250 Scooter / Maxi Scooter Motor 6.250 TL Motosiklet Mağazasından Satılık ikinci el Model
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)