Daha önce söken baya sağlam silikonlamış heralde yada hiç sökülmemişse baya sağlam oluyo aradaki malzeme silikon çekiçle tatlı tatlı vura vura ayırcaksınız eğmeden bükmeden
ER teknik ısıtma sistemleri
Kat kaloriferi&brülör&hidrafor
sistemleri montaj tamir bakım..
7/24 servis hizmeti..
ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
0553 227 39 55
daha önce söküldüğünü düşünmüorum bi ayağı çukurda dedenin birindeydicivata deliklerinden bakıorum 3 parça görünüo valla her şekli denedim yok :S
civataları söktükten sonra aradaki ulaşabildiğiniz bütün slikonları falçata vs ile temizleyin...sonra en az 3 işkence ya da ufak krikoyla yavaş yavaş açın..açarken araya tiner dökerseniz daha da rahat olur..ben takımların birini bu şekilde açtım...ama büyük ihtimalle kapatırken var sa aradaki conta bi daha işe yaramayabilir..kapattıktan sonra tekrar slikonlamak gerekebilir..sitede bbs konusunda deneyimli bi kaç arkadaş daha var onlar daha detaylı yardımcı olabilir...
old is cool
rica ederim umarım işe yarar..tabii kriko ya da işkence kullanırken çok dikkat etmek lazım dış çember çok nazik...
Onur'cum başladık bakalım ama zaman sıkıntısı hiç bişeye izin vermiyor..ama eğlendiriyor şimdilik...
old is cool
fön makinası yada pürmüzle baya baya ısıtın plastik çekiçle vurunca ayrılıyo ama baya ısıtmanız gerekli birde çemberide göbegide hiç bi şekilde taşa felan tutmayın sonra bidaha hep hava kaçırıyo toplarkende kaliteli bi silikon kullanın
valla ben çok söktüm tekme tokat dal bişey olmaz:P
egetuning service & performance
DR.ECU CHIPTUNING İZMİR 05554042525
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)