grupfoni [ Birlas Motor Sporları
linkte bütün detaylar var zaten bende yaziyim 3 mağazanın tamamından hizmet alınabilir ihtiyaçı olan arkadaşlara duyurulur
low-rider izinlidir..
linkte bütün detaylar var zaten bende yaziyim 3 mağazanın tamamından hizmet alınabilir ihtiyaçı olan arkadaşlara duyurulur
low-rider izinlidir..
çok güzelmiş ya ben 5-6 tane alıcam..
Aklınıza karşılaşabileceğimiz bir sorun geliyor mu ? :S rot-balansı kötü yapmaları biraz zor, sonuçta bilgisayarlı ayar flan ...
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
Ole bi durum söz konusu değil en ufak soru işareti olmasın benim misafir ettiğim arkadaslara sorsun isteyen![]()
banada biri alabilirmi 1 tane acaba ya hesabına yatırıyım yarın hemen netten alışveriş yapmayı beceremediğim için![]()
buluşma günü ben yaptırmıştım
saolsun usta titreme sağa sola çekme bütün sorunlarımı düzeltti
Birlas'a gelmeden 2 ay öncede başka yerde yaptırmıştım, Birlas gerekeni yaptı.
bu arada kampanya hala devam ediyor...
benim acilen yaptırmam lazım nasıl oluyo bu iş arayıp randevu alıcam bide bana gönderdikleri 17 haneli bi numara var onumu vericem
bu iş zaten ucuza olmuş olmuyor benim bildiğim
yani birlas fiyat yarı fiyat diye çakma iş yapar mantığı yanlış
grupfoni ödüyor galiba onlara? öyle birşeyler var sanırım bu işte?
yani kaybı olmuyor diye biliyorum mesela birlasın bu işten ama?
Bugün çok yoğun değiliz buyur gel yardımcı olurum
doğrudur hangi mağazaya gitmek istersen orayı ara zaten yardımcı olucaktır ben seyrantepe mağazadayım
kar amaçlı bi uygulama değil zaten verilen hizmet yine aynı hizmet kötü hizmet verme gibi bi lüx'ümüz yok![]()
3.dönem fırsatı olarak bugün yenilendi yabancıya gitmesin
Bundan önceki fırsatı almıştım ... Birlasta yaptırmadan önce sanayide yaptırmıştım hiç memnun kalmadım daha sonra 1 ay sonra Ataşehir Birlasta bu fırsat ile Rot Balans yaptırdım çok memnun kaldım hem işçilik hem ilgi çok iyiydi. Arabanın frenlemesi bile değişti resmen ... Tavsiyemdir benimde ...
Akın'ım yeri burası değil ama hatırlatayım istedim5x112
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)