hakan_akin Nickli Üyeden Alıntı
dün değil önceki gün arkadaşlarımla antalyada yalım park denilen yerde giderken polis durdurdu aracımın çok gürültülü olduğunu söylediler bende egsoz vb birşey olmadığını sesin hava filtresinden geldiğini söyledim azar yedim ceza yazmaya başladılar ama hala bağırıyorlardı en sonunda bende bağırmaya başladım derken benim araba yeni olduğundan ruhsat çıkmıştı ancak yanımda değildi geçici noter belgesi vardı onunda günü geçmiş 3 gün bağlıcaz dediler bağlayamassın dedim bi tartışmada o muhabbetde yaşadık neyse destek ekip çağırdılar 6 tane trafikçi başımda bi birine laf yetiştirmeye çalışıyorum bi birine çekici geldi adam anahtarı çekicinin şoförüne verdi al çek dedi bende yok ben alırım lifte dedim ve olan oldu yaka paça gözaltına aldılar geceyi idrar ve dışkı kokusu arasında nezarette üşüyerek geçirdim ve kaale alınmayarak muhattap olunmayarak neyse sabahı sabah ettik adliyeye götürüldüm ordada nezarette bekledim savcının huzurunu çıktık nasıl bi huzursa artık yanında 2 tane hatun var diye artisliğin bini bi para azarladı bizim avukat sus dedi yoksa ordada susmayacaktım velhasılı kelam suçum görevli memuru işinden alıkoymakmış hakaret, küfür, fiziksel temas vb vb hiçbirşey yok sadece bağırarak işlerine engel olmuşum ama onlar bana hakarette etti polis memurları kendileri ifadelerini fazlasıyla abartarak yazmışlar ama benim şahitlerimin ifadeleri alınmadı benim ifadem yarım yamalak eskik gedik yazılmış ayrıca polisler şikayetçi değil sende şikayetçi olma birşey olmaz dediler ama sonuçta 5.000 lira ceza ödemeye mahkum oldum öğrenci olduğum için 2.000 lira ödeyeceğim mahkeme devam edecek sonuca göre belkide 5 yıl gözetim alacağım aracım yedemin de yarın çıkartabileceğim ben şimdi ne diyeyim bu adamlara sinirden yerimde duramıyorum adam öldüren insanlara böyle muamele yok millet polisi taşlar molotof atar birşey olmaz ben bağırdım diye azılı terorist yerine konulurum tüm polis teşkilatının ellerinden öperim....