29 Ekim 2011 Tarihli yeni fotolar... Sayfa 6 da...
FK vtec ' imizi konya'ya uğurladıktan sonra yaklaşık 1 ay o mu olsun bu mu olsun ikilemleri arasında bi anlık hareketle antalya'daki chare nickli mustafa arkadaşımızın babası HasanAli dayımızın kullandığı integrasını altından çekip aldım
araba aldığımda temiz ama bakımsızdı biraz. tüm eksiklerini bilerek aldım. yaparım dedim yapıyorum ve zevkle yapmaya da devam ediyorum.
aracı alalı 1.5 2 ay oluyor. bütçemin el verdiğince toparlamaya çalışıyoruz...
aracımızı ilk aldığımda içi biraz kirliydi temizleyelim dedik. gitmişken de matlaşmış boyasını toparlamak için pasta cila boyakoruma yaptık...
değişimi görmek amaçlı ufak bi test yapalım dedik...
şansımıza tabi uygulamadan akşam çıktık. gece yağmur yağdı. sabah kalkıp işe geldim ve bi kaç foto çekeyim dedim. ATS CUP jantlarla 4x4 integra havası veriyor
derken bi gün neye inandım bilmiyorum mikrop_ali nickli orhan arkadaşımıza pm attım aracından söktüğün tein leri satar mısın die. ısrar ettim kırmadı sağolsun. sonradan başıma dert açacak tein 5 cm yaylarımızı aldık
yayları taktık takmasına ama bizi bekleyen sürprizden habersizdik7 ofset 15" ATS CUP ve 195 60 yanak lastiklerimiz tein yaylar ile araca takılmadı. mecbur arkadaşlardan stepneleri topladık. hırsız stili basık integramız oldu
tabi bu arada da Ome_RS nickli ömer arkadaşımıza hep jantları satarken nasıl bana haber vermezsin falandı filandı kafasını şişirirdim. tam bu haldeyken bi gün ömerden pm geldi. benim jantlar satılık sana alalım diye. izmirden ali kardeşimiz sağolsun kırmadı çok güzel fiyata jantları yolladı bana. gelir gelmez taktık. şimdi bişeylere benzemeye başladı işte
sonra babamla araba çok basık diye papaz olduk biraz. teinleri satmak zorunda kaldım. şu anda araba 2 3 cm daha yüksek. o halinin fotosu yok. şimdiye kadarki tüm fotoları ceple çekmiştim ve hepsinde araba inanılmaz kirli. bi gün yıkamada fotoğraf makinesiyle çektiğim bi kaç resmi de koyayım. orda hatlar daha belirgin
plakaların 06 olduğuna bakmayın. burası diyarbakır
bi de kaputtan yansıma çekeyim dedim de pek beceremedim gibi
şimdi önümüzde jantları beyaza boyamak fikri var. sizin de fikirlerinizi isterim. jantlar beyaz olursa yakışır mı?
zahmet edip okuduğunuz için de ayrıca teşekkürler![]()