Selam Bir Arkadaşım için düşünüyoruz.
34 YM 8815 plakası
şuanda plaka farklı eski plakası bu.
araçta bu ?
http://i1106.hizliresim.com/2011/6/9/13483.jpg
Selam Bir Arkadaşım için düşünüyoruz.
34 YM 8815 plakası
şuanda plaka farklı eski plakası bu.
araçta bu ?
http://i1106.hizliresim.com/2011/6/9/13483.jpg
Burak Karagöz
' BE ' 106 GTİ
Kardesim bende aracimi satiyorum. Satiliklarda var, inceleyin anlasiriz
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
araba bayrampaşadaydı benimde düşündüğüm bir araçtı çok temiz motoru açılmamış km orjinal istenilen rakam bellimi?
30 bin tl isteniyor.
ilan açıklamasıda bu
motor komple forget motor vf35 turbo fmiç hks bov hkc evc hks turbo tımer greddy kasnak telı hks susturucu downpipe komle eksoz suruyen ve sayamıyacak kadar cok ozelliklere sahip bi arac arac motor takviyesinden sonra 420 beygır maksimum guce cıkarılmıstır maksımum hız 340 km dir
Subaru Impreza 2.0 WRX STi 2000 Model 30.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk
bnm garibime giden 420 hp deniyor. biraz uçuk bir rakam deilmi bu ?
Burak Karagöz
' BE ' 106 GTİ
Header vs yoksa 320hp dahi zor. 30.000tl de az para degil
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
araç 240-250 çıkaracağı maksimun çıkarabileceği
araba normal değil 340 km de yapıyor ama belki ondan 30 istiyordur![]()
Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1996 Model 35.500 TL Galeriden satılık ikinci el Füme renk
benim bahsettigim buydu ama satılmış![]()
subaruya binipte şu açıklamayı yazan adamdan araba alınmamalı
bunlar inceleyin
Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1996 Model 31.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk
Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 2000 Model 27.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk
Bugun parasinin karsiligi alinabilecek en mantikli impi Korayinki
eger bu arac 2000 modelse benım eskı aracım eskı plakası 34 ve 7210 du aydına satılmıstı ordan gerı geldı hatta orda yatak sarmıstı
Edit ;...................................
ne dedin şimdi 1 kelime anlamadım ?
Saolasın Doğukan
Milletin boş arabalara istediği parayı ben 35R'lı Dogbox'lı arabaya istiyorum. Açıklamada zaten belirttiğim iş durumu nedenile ben arabayı resmen hayrına veriyorum Allaha şükür ordan gelecek paraya ihtiyacım yok. Satılırsa satılır satılmazsada durur bana bi zararı yok.
Saolasın kanka![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)