arkadaşlar bu app inmiyor bnm cihaza ve bunun gibi başka şeylerde inmiyor androin marketten yardım edebilecek warmı ?
arkadaşlar bu app inmiyor bnm cihaza ve bunun gibi başka şeylerde inmiyor androin marketten yardım edebilecek warmı ?
Arkadaş Xperia'sına indirmişti,delisi oldu oyunun,sesler filan komedi zaten![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Benim yardımım dokunmaz ama şöyle birşey var belki işinize yarar
YouTube - ‪EXPER EASY PAD (P10AN) Angry Birds Oyunu‬‏
...
bilgisayara indirip hafıza kartına atıp o şekilde kurman gerekiyo bendeki tabletdede aynı sorunu almıştım bu şekilde çözdüm
süpersin hemen deniyorum bilgisayara indir diince hemen indiriyormu =? ordan alete atmak nasıl oluyor hemen ikonu çıkıyormu ?
forum sitelerinden linklerle indirdim android marketde felan indiremiyodum bende aynı şekilde cihaz felan soruyo seçiyosun indirmiyo, raven studio nun sitesindede olması lazım
indirdikden sonra hafıza kartında istediğin bi klasörün içine kopyalıyosun cihazda dosya yönetiisininden açıp ok dedikden sonra ileri ileri ve bitiyo
ypk abicim bnm cihazın angry birdse alerjisi war kesin
2 ayrı apk dosyası yukledm 1 igi görüyor onuda yuklemiyor başka oyunları denedim pocked god mesela o oldu bu olmadı
ve markete giriyorum this app can not be installed in you device s country der nedemektir bu ne alaka anlamadım :S
acaba yuklediğim driver yuzundenmi dicem angry birds experi aldıım hali ile iniyordu ama sonra ikonu kayboluyordu tekrar yukluodum kaldıım yerden dewam ediyordu :S
şimdi direk yuklemiyor
bi sizinkinide deniyim bakalım
Bu tabletin dokunmatiği nasıl. iPad gibi güzel mi yoksa bastırmatik mi ?
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
basmatik değil ama ipad gibide aşırı hassas değil ipad yada iphoneden hemen sora ele alınca biraz alışma safhası gerekir
biraz daha sert basmak gerekiyor ama abartı değil e readerlar gibi değil yani![]()
GetJar - Appsolutely Everything for Nokia, BlackBerry, Android, Samsung, Sony Ericsson, LG, Palm.
buradan indirebilirsin cihaz tipinide motorola xoom yap çalışıyor en azından bende çalıştı o şekilde indirdiğimde
angry birds rio içinde şunu dene;
Download 121rio.apk for free on Filesonic.com
bunu bende denemedim ama olması lazım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)