hb bı arac buldum van kasadan cevrılmıs koltuklu camlı ruhsatta hususı otombıl dıye gecıyrmus allınırmı acaba ruhsata ıslıymıs koltuk ve cam ???
hb bı arac buldum van kasadan cevrılmıs koltuklu camlı ruhsatta hususı otombıl dıye gecıyrmus allınırmı acaba ruhsata ıslıymıs koltuk ve cam ???
www.honda-tech.com
Instagram: mutusgarage
Gökhan resimdeki vucut sana ait ise duzgün yazacam,he yok senın degılse bunasıl sorgu manyakmısın dıyecem? kutumda ne var dostum?![]()
![]()
ahahahaah yav arabanın ılanı bulamıyrm 2004 yada 2005 1.4 dızel bı fıesta mozıllada sorun var suan benım kasıyor sahıbındenı ya sadece arac otombıl dıye gecıyor vandan cevrılmıs
www.honda-tech.com
çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....
Hersene vize var yavru muckhususisine denkgelmedim hiç fiestanın. Nerde araba hemen gidip bakalım(Muş'ta falan demede
) izmirdeyse hele röntgenini bile çekrim
![]()
Fusion35 ------> OnurD.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)