arkadaşlar bi arkadaşımn aracı önümüzdeki hafta içinde muayaneye gidicek tank 10 yılı geçirdği için eski bi yerden yeni tank bulmuş onunla muayeneden geçirebilirmiyiz?
arkadaşlar bi arkadaşımn aracı önümüzdeki hafta içinde muayaneye gidicek tank 10 yılı geçirdği için eski bi yerden yeni tank bulmuş onunla muayeneden geçirebilirmiyiz?
Alınma gücenme ama umarım geçemezsiniz.
yanii,
değiştirin tankı kaç paralık birşey ki,
yazık günah...
lpg işi şakaya gelmez. eskimişse paraya kıyın değiştirin. hem sizin hem de trafikteki diğer insanların sağlığını ilgilendiren bi konu bu. hani ilk yardım çantası sağdan soldan bulunanla anlarım ama lpg tankını hiç sevmedim
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
100 lira sıfır lpg tüpü al sıfırını söküp takıp diğerini takana kadar aynı paraya gelecek zaten... herşeyin kolayına kaçmayın...
türk kafası.. ondan sonra bişey başa gelince kader der çıkarlar...
Değiştiremezsin .2. el lpg tankları da MMO veri tabanında kayıtlıdır bu sebeble sızdırmazlık alamazsın.Yapman gereken ; yeni bir tank ,selenoıd valfli şamandra ve diğer ekipmanlar.Toplamda en fazla 250 TL masraf edersin ama güvenli bir şekilde aracını kullanmış olursun.
www.hitok.org.tr
ÖZENÇLER OTOGAZ
BRC İç Anadolu ve Karadeniz Bölge Bayi ,Teknik Destek ve Lojistik Merkezi
www.ozenclerotogaz.com.tr
lpg si işli arabadaki tankla sızdırmazlıktan geçemezsin. makine mühendisleri odasında sorun yaşarsın geçirmezler sızdırmazlıktan..
benim türk milletim neden böyle zaten 10 yılık ömrü var neyini zorluyorsunuz hala canınızdan daha kıymetlı degıl ya..
bence canınızı riske atmayın gidin yenisini takın ..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
yuhh yaa lpg tanki yanii alt tarafi al yenisi kullan pasa pasa
-SESA-
hepsini geçtim tüvdekilerin canını riske atmasak diyorum hani genciz daha![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
sadece tank alırsın en pahalı tank simit tanksa eğer 130 tl senin şamandıran ona takılır sorunsuz geçer son model tankın olur ankara olsaydın yardımcı olurdum bende yeni model tank var elimde
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)