Arkadaşlar hediye Guess Collection saat alacağım sitede bu işle uğraşan , tanıdığı olan yada herhangi bir yerden uygun alan arkadaşımız varmıdır? Fiyatlar çok dengesiz olduğundan yardımınızı almak istedim... Anadolu yakası tercihimdir...
Arkadaşlar hediye Guess Collection saat alacağım sitede bu işle uğraşan , tanıdığı olan yada herhangi bir yerden uygun alan arkadaşımız varmıdır? Fiyatlar çok dengesiz olduğundan yardımınızı almak istedim... Anadolu yakası tercihimdir...
Eğer Amerika'dan filan yakın zamanda gelecek birisi varsa onlara aldırın derim..Orda 95$'a aldıgım saat burada 450tl.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
almak ıstedıgınız saat ın model numarasını bılıyosanız yardımcı olabılırım
Herkesin aracini sadece hafta sonlari keyif amacli kullandigini soyledigi bir sistemde,
Trafik neden hafta sonu degilde hafta ici yogun oluyor?
saat &saat ten alabılırsıznız hem orda baya degişik modeller de var![]()
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
Saatin modeli Guess Collection GCI47504M1
Saat&Saat'e baktım Viaport'ta fiyatlar çok yüksek , yalnız sirkecide biyer vardı indirimli guess saatler satıyordu aklıma gelmiyor adı bir türlü çok uygundu orası saat&saat tarzı biryer.
nette bu fiyatmış
Guess Collection (GC) GCI47504M1 Saatler - Gc Bayan
karşıda sırkecıde bır yerden ben 1000 tl lık saatı 400 e almıiştım eeve gıdınce telefonunu verırım sorarsın bı ıstersenn...gerçi orası seiko ağırlıklıydı.ama sormak lazım varmı dıye
Scorpion TypeR
Bakırköyde Güler Takı her türlü gözlük saat vs var yardımcı olabilirler.
arkadaslar 1000 lıralık saat ı 400 lıraya almak dıye bısey yok orda bı yanıslık yada yanlıs anlasılma wardır muhakkak cunku oyle bı kar marjı yok saatlerde.... sırkecı de oluyo dersenız bende sırkecı de saat cıyım![]()
Herkesin aracini sadece hafta sonlari keyif amacli kullandigini soyledigi bir sistemde,
Trafik neden hafta sonu degilde hafta ici yogun oluyor?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)