maşallah çok güzel duruyor kazasız belasız..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
maşallahhhh cok güzel renkçok diri duruyor.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Maşallah çok diri kazasız belasız![]()
teşekkürler arkadaşlar evet kayseri de baya 115 var tam 1.5 yıl sürdü bunu toplamamız ama beni baya yordu maddi açıdan ve sabır konusundan yoruldum sanayi esnafı sağolsun insanlıktan çıkardı beni hala eksikleri var bulamadığım orijinal aksesuarları aldığım parçaları takarken kırmaları filan onları da tamamlarsam ok diyeceğim
bu ara kafayı e 200 taktım 90 94 model arasında olanlarına bu satabilirsem ondan alacağım
bunların orjinal paspasına cok hatrı sayılır para veriyorlarmıs doğrumudur bundan toplayan birisi vardı muhabbet ettiğimiz anlatıyorduelinde sanrım 5 tane var parçalayp parçalayıp topladıgı
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
maşallah allah kaza bela vermesin![]()
61 DF 161 TOLEDO
61 EL 206 206 GTl ( SOLD )
61 VL 090 LEON T.SPORT (SOLD)
61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
61 VL 700 106 GTİ (SOLD)
aynen paspas şuan satılık olarak Türkiye de yok ama ellerinde mevcut olanlar var yurt dışından geliyor benim paspaslar orijinalı aynısı şekilde yapıldı bu araba yüzünden telefonda tanıdığım biri var Almanya da tanıdığı varmış oradan orijinal koltuk kumaşına kadar getirtmiş paradan ziyade iş bitiren Almanya'dan tanıdıkların olacak benim varda ne oluyor hurdalığa gidipde bir göğüs yani torpido deriz biz almadı beceremedi
tşk arkadaşlar evet yıldızı takılmadı henüz sipariş verdim orijinal geliyor tavan mikalajları geldi o çıkmadı içinden
buram buram orjinallik kokuyor kazasız belasız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)