Herkese Merhaba,
Ben bugün lowrider bir bisiklet aldım. Ohio'dan 3 ay boyunca burada binicem. tipi aşağıdaki gibi;
fakat 3 ay sonunda tr ye getirmek istiyorum acaba mümkünmü bu bilgisi olan varmı ?
Herkese Merhaba,
Ben bugün lowrider bir bisiklet aldım. Ohio'dan 3 ay boyunca burada binicem. tipi aşağıdaki gibi;
fakat 3 ay sonunda tr ye getirmek istiyorum acaba mümkünmü bu bilgisi olan varmı ?
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
motorlu taşıt değil sonucta kargoyla getirebilirsin bende mtb yle ilgileniyorum yurtdışında geliyo ama bunun lastiği kadar kutunun içinde maliyeti çok olabılır senin için![]()
parca haline geliyorsa ucakla bile getirile bilir bence. Ben hollandadan minibike getirmiştim ucak ile motorlu taşıt bi sorun olması sonralara akülü motor demiştimBisiklete bayıldım bu arada
![]()
bu bisiklet yürüyor mu ya harbi![]()
baya bi bacak kası lazım gibi sanki
![]()
![]()
bir kaç parçaya ayırıp uçakta yanında getirmen bi sıkıntı yaratmaz sadece kilodan dolayı biraz ceza yersin diye düşünüyorum
bunlar tr de de satılıyor soranlar için, yanlız sürmek için sağlam bir bacak istiyo dayımda var ben kıpırdatamıştım yerinden kolay kolay
Sorun içinde getirtirsin tabi senin olduğu için gümrük vergisine tabi olacağınıda sanmam, zaten parçalayıp getirirsin yer tutmasın diye..
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
uçakla getirelebilir denmiş fakat amerikadan bagaj olayı farklıydı hatırladığım kadarıyla 2 parça 40 kg mı neydi. fazlası cezaye girioduku amerika uçuşlarında affetmiolar cezayı basıolar.
Motorsuz taşıtları kaykay paten bisiklet gibi uçakta vs.vs. yanında gümrüksüz bir şekilde getirebiliyorsun. Sorun olmuyor. Google'da aratırsan görüceksin zaten bisiklet forumlarında insanlar 3000-4000€ luk bisikletleri yanlarında bu şekilde getiriyorlar.
Bavul yada uçaktaki kilogram kotası için müşterilerim fiyat farkını veri business class alıyorlar biletlerini. Kg kotası daha yüksek oluyor ve kg cezası vermekten daha ucuza geliyor diyorlardı.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
tabiki kargolayıp getirebilir siniz biz suan almanyadan harttop getiriyoruz meselabirde fiyatını ögrenebilir miyim ? ve cok güzel bi bisiket
![]()
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
Eger THY ile gideceksen TR'ye check in de bavullari tartp geri veriyorlar ve bavullarini sen kendin veriyorsun ucaga gonderilmek uzere..Check in islemi bittikten sonra kosede biryerde koy bavula ver ucaga agirlik sorunu olmadan![]()
affına sığınarak bisiklete bin de gel diyesim geldi
Umarım getirebilirsin ama sanırım tr de buna binip gezemezsin, angelina jolie kadar ilgi gösterirler adama da tad alamazsın alimallah![]()
170$ a aldım fakat 2. el![]()
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)