Arkadaşlar merhaba..Kontratsız garantili i phone 4 almak istiyorum turkcell-vodafone dışında bulabileceğim yer varmıdır??Electro world vs??
Şimdiden teşekkür ediyorum.
Arkadaşlar merhaba..Kontratsız garantili i phone 4 almak istiyorum turkcell-vodafone dışında bulabileceğim yer varmıdır??Electro world vs??
Şimdiden teşekkür ediyorum.
Yokmu bilen biri?
turkcell vodafone dışında yok cihaz garantili olarak yani kontratsız alsanda ya vodafone ya turkcell oluyor ithalatını kendileri yapıyorlar![]()
elektroword vs de turkcell satıyor![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Yani turkcell vodafone dediğime bakmayın mağaza olarak dedim benElectro worldde stoklarda varmıdır şuan acaba?Ve 16gb lığın fiyatı hakkında bilginiz varmı?
1900tl den aşağı vermezler tahminimce yakında bi indirime gidilir ama stok eritmek için![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Anladım çok teşekkür ettim![]()
Genelde broşürlerde reklamını yapar büyük elektro marketler ama ne zaman sorsanız kalmadı derler
Bulmak sıkıntı ciddi sıkıntı ama bulunur elbet..
Turkcell ve vodofone bayileride kontratsız satıyorlar olmadı isminizi yazdırın gelince arasınlar alırsınız..
Fiyatlar o kadar dalgalı ki kesin bir yere bağlamak istemiyorum kendimi bir piyasa araştırması içindeyim![]()
acele etme eylülü bekle
yenisi çıkıcak
Hepsine bakıcam çok teşekkürler arkadaşlar.
Bende birkaç gün önce sipariş verdim..Epeycede araştırdım cihazın güncel apple store'daki fiyatları sitelerinde yazıyor ingiltere,amerika vs vs...
2 yıl genpa garantili cihaz almak istiyorsan 1800 ve üstü rakamları gözden çıkartmış olman gerekiyor...(16 gb)
Ben tercihimi ingiltere cihazından yana kullandım, 1 yıl garantisindende yararlanabileceğim bir yerden aldım...32 gb + 1 yıl garantili cihaz 1650 tl'ye geldi bana..
ucuzdur pahalıdır tartışılır ama epey de pahalı birşey bu meret...
suadiye timde peşine 1800 liraya satıyolardı... bi ara bimde satılcak diyolardı ordada öyle bi fiyat vardı...
Ben demin Bimekse golda baktım da 1900 den aşağı yok![]()
karsiyaka'da demin migrosun kapısında gorduk, kampanya 1.690 yaziyodu iphone 4 için![]()
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)