arkadaşlar nokia yada iphone nunda bu uygulamayı kullanan varmı..nasıl bir program aylık nekadar bi ücret ödüyorsunuz bu programı kullanıp yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşlar nokia yada iphone nunda bu uygulamayı kullanan varmı..nasıl bir program aylık nekadar bi ücret ödüyorsunuz bu programı kullanıp yardımcı olursanız sevinirim
1 yıldır kullanıyorm nerdeyse
forumdan kullanan çok arkadaşta var
yıllık 1.5tl gibi bir ucreti var programın iphone için
onun dışında android ve symbianda ilk yıl ücretsiz peşinden başlıyor ücret
internet paketin varsa msn gibi cep telefonu numaranı user name yaparak tüm rehberinle eşleşip kullananları ekliyor tüm arkadaşlarınla internet paketin uzerinden yazışma,resim ,ses ve lokasyon paylaşımı yapmanı sağlıyor
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
buraek4 affına sığınarak bu konu ile ilgili bir şey sorayım bold 9000 de whats app kullanıyorum son zamanlarda bir arkadaşa sürekli benden "harbur" diye mesaj gidiyorbu neyin nesidir acaba ?
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
internet paketin yoksa ve whaTsapp kullanacaksan faturana çok birşey yansımaz olsun olsun aylık 1 tl,çünkü atılan mesajın kb si çok düşük, ama resim ve ses gönderip yer paylaşırsan yüksek gelme ihtimali var , mesajdan çok daha ucuza çok mantıklı bir program, bbm gibi sınırsız mesaj![]()
Ben son 7 aydir normal mesaj göndermiyorum desem yeridir video ve resim gönderimide ciddi basarili,siddetle tavsiye ederim.
geçtiğimiz haftaların birinde 3 günlüğüne ücretsiz olarak dağıtıldı whatsapp , face te status atmıştım herkes yüklesin ücretsizken diyeoldukça başarılıdır bende normal mesaj atmayalı baya oldu bu program sayesinde.
1 yıla yakındır kullanıyorum.birçok arkadaşımlada ordan yazışıyoruz.SMS devri neredeyse bitti.zaten internet paketim var resim-video kafamıza göre gönderiyoruz.
Msn - Out
Whatsapp - In![]()
2010 Eylülden bu yana kullanıyorum Sms atmasını unuttum çok memnunum![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
kendimi bir an çok cahil hissettimherkes geçmiş bile ben daha dün böyle bir programın varlığından haberim oldu bende hemen yüklüyorum çok sağolun bilgiler için
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)