Arkadaşlar yukarıdaki cihazlar arasında kaldım. Fikirlerinizi almak istiyorum.
Arkadaşlar yukarıdaki cihazlar arasında kaldım. Fikirlerinizi almak istiyorum.
ip4 macera aramaya deymez... Diğerleri iphone dan 400-500 tl ucuz değilse hiç maceraya girme.
Everyday I ** Çapulling!!!
iphone 4 tabiki kullanıyorum şarjı dışında mükemmel![]()
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
LG yıkım olacak bence çift çekirdekli gayet güzel bir makina fiyatını takipteyim ayrıca çok güzel foto çeliyor ve 1080 p/hd video kaydı yapmakta.
ben oyun oynarım deli gibi uygulama yüklerim diyorsan htc ama sadece tasarım kullanış kolaylığı facebook twitter mail falan sa iphone4
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
dün eniştem almış biraz inceledim şekil şemal olarak güzel fakat çok ağır çok geniş ve benim galaxy s in yanında ekran çözünürlüğü ve hassasiyeti pek hoşuma gitmedi. (kontras, kalibrasyon ayarı vs yapılıyorsa yapılmamış haliyle incelemiş olabiliirm) ayrıca menü çok detaylı ve zorlayıcı olabilir. ikonlar çok sade geldi bana.
Jailbreak yaparak tüm uygulama ve oyunları bedavaya yükleyebilirsiniz ayrıca bir sürü Free uygulamada vardır android markette üçretli uygulamalar Tr ye açık degil o yüzden herşey free ama çok kaliteli uygulamalar degil Android cihazlarada Root yapıp tüm uygulamalarıda bedavaya yükleyebilirsiniz
galaxy s2 on sparişte bi değerlendirin derim
peşinden htc sensetion geliyor zaten![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Biraz önce media markette optimus black'i inceledem oda güzelmiş müşteri temsilcisi optimus 3d geliyor onu piyasayı dağıtacak dedi ürünü henüz araştırmadım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)