Derdime derman arkadaşlar aracıma boya koruma yapılırken (sonax) boyayı yaktılar autokingte temmuz 15e kadar sıra varmış tanıdığı veya çalışan arkadaşımız varmı orda? yardımcı olabilcek?
Derdime derman arkadaşlar aracıma boya koruma yapılırken (sonax) boyayı yaktılar autokingte temmuz 15e kadar sıra varmış tanıdığı veya çalışan arkadaşımız varmı orda? yardımcı olabilcek?
[SIGPIC][/SIGPIC]
Sonax'ta bunu yaparsa yuhh artık.. Hakkatten hangi sonax bu?
Vede neden autoking?? Genel merkezle görüşün yetkili serviste yapılsın araç,masraf neyse karsılasınlar.
Arkadaşlar beylikdüzü koçtaş altındaki sonax .Açıkcası sahibi ile gorustum cocuk ''abi boyat ben ne ise vericem'' dedi dogruya dogru!!! fakat ben güvenemediğim için ve servisin komple boyarız demesi üzerine autokingle konustum onlar ozel bir yontemle yaklask 5cm kadar bolge yok ederiz dediler o yüzden autoking düşünüyorum.
Bakmamaya çalışıyorum ama gozum takılıyor 2007den beri cizik dahi olmayan arabama boyle seyler oldu cok üzülüorum acıkcası sürekli kapalı garajda hatta uzun kullanmadıgımda bile üstünü orterim yagına suyana zaten dikkat ederimr wankelden dolayı kötü oldum öyle yani rahatlıyamadım hala
[SIGPIC][/SIGPIC]
autokingde de muhteşem işçilik süper sonuç alacağını düşünme . bende 1 defa gittim bir daha gitmem . ayrıca eğer kasko üzerinden yaptırmıyorsan önceden ne kadar'a yapacaklarını sor . bana mercimek kadar göçük için 250TL demişlerdi 2 sene önce
bı fotosunu koyman mumkunmu bı bakalım belkı zımpra pasta fln ısın ıcınden cıkılır.eger plastık yerde ıse tampon spoıler-kapı kolu vs ıse boyat derım ama metal kısımlarda ıse bı resım cekıp koymanı rıca edıcem.
takoz kullanmadım kanka, el ne işe yarıyorsanatçı dediğin takozdan yardım almaz
kuzen in araba oldugu için tırsak davrandım fazla git gel yapmadım ama keşke yapsaymısım. şiddetle tavsiye ediyorum kanka. 85 e bırakmadı çizikleri götürmeyi..fener ile yakından baktım portakallıkların %70i gitmişti..
valla rıdvan bır kısmında evet bır kısmında hayır sankı assada baska renk boya var giri ama metali degil vallahi gaza geldim
gidp dovucen adamı suan
[SIGPIC][/SIGPIC]
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)