3.20 ci ciğerli oldugu iddia ediliyor nasıl bır arabadır , mesela hangı araclarla cok fark atmadan yada yemeden yürüyebılır![]()
3.20 ci ciğerli oldugu iddia ediliyor nasıl bır arabadır , mesela hangı araclarla cok fark atmadan yada yemeden yürüyebılır![]()
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
Geeeeeçç her tarafı ciğer olsa ne olur. Stok halde rollde anca stok vtec2 le yürür öle dieyim.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Konu neki?
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
yaa bır arkadaş benım aracla denemek istedı de bu hafta cuma akşamı buyuk ıhtımal deneme yapıcaz bmw konusunda hiç bilgim olmadıgı için nedır ne değildir sorayım dedım
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
200 e kadar bas sonra bırak. Yoksa üzebilir.
vtec2 geçer bence 320 çok ağır ayrıca gitmiyoriçine kasaptan 5 kilo ciğer alıp koyun
![]()
ööle dedık zaten ama ben 240a kadar basıcam bakalım ne olcak geçilsemde benım bahanem hazır ( senınkınde hacım var tabııkı 200 den sonra gecersin)![]()
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
puhahahahha klasik hondacı![]()
şimdi Eray bu konuyu görürse burası karışır aga
kanka senin vtec2 200e kadar her türlü nal toplatır ama 200den sonra fark nası geçtiğini anlamazsın200ü görünce yak 4lüyü bas frene
![]()
200 e kadar fark çok açılacağından 200 den sonrada anca yaklaşmaya başlar bırçet. ki bizim arabalarda kadranda 230 u devirebiliyor
ben en son denediğimde 3,20 ile aynada tek far olarak görüştüm![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
130 140 dan sonra kendine gelmeye başlıyo o civarlardan itibaren birbirinize yakınsanız çok uzun sürmez geçmesi![]()
1881 - 193∞
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)