tamamen siteden bağımsızım arkadaşlar yanlış anlaşılmasın...zaten çoğumuz biliyordur haberi olmayanlar için açıyorum konuyu
güzel fırsatlar var tatilciler özellikle bi göz atsın uygun fiyatlar var sayfanın aşağılarında çıkıyor...
Fırsattan Yararlan
tamamen siteden bağımsızım arkadaşlar yanlış anlaşılmasın...zaten çoğumuz biliyordur haberi olmayanlar için açıyorum konuyu
güzel fırsatlar var tatilciler özellikle bi göz atsın uygun fiyatlar var sayfanın aşağılarında çıkıyor...
Fırsattan Yararlan
bir sürü fırsat siteleri var çok güzel oluo kahvaltılar akşam yemekleri tatiller vs reklam bi yönden
banada arkadaşım yolladı paylaşıyım dedim kim görse bende dahil biraz afalladım yol dahil filan yazıyor bide
bu sene tatil falan düşünmüyordum ama görünce düşünmeye başladım güzel olur fiyatlar çok makul geldi tşkler paylaşım için![]()
benim dikkatimi bu çekti
Fırsattan Yararlan - HELİKOPTER TURU 299 TL Yerine 99 TL!
başka buna benzer siteler varmı önereceğiniz
Ya arkadaşlar çok seçici olun fiyatını bildiğiniz yerlere gidin mutlaka.. Bizim otel zamanı bu tip sitelerden birisine isim vermeyeyim, ramazanda restoran için girmişlerdi. Normalde 36 TL olan şeyi 72 TL diye lanse edip %50 indirimli 36 TL diye buraya soktular .. Birde siteden birileri " Aman dikkat edin bu zamanda ararlar telefon ile kimseye çaktırmayın fiyatı 72 TL söyleyin " diye de tembih etmişlerdi.. şimdiden uyaralım da kimse bilmediği şeyi alıp uğraşmasın kupondur aktivasyondur zarttır zurttur diye![]()
tatil fırsatları süpermiş, fiyatlar inanılmaz
gerçi tek kişilik fiyatmış haliyle bu , biraz araştırdımda marmaris gibi yerlerde de aşşa yukarı arkadaşın dediği gibi fiyatlar aynı![]()
bide bunları biliyorum ben..
Restoran, Güzellik Salonları, Spor, Etkinlikler vb. %50 indirimle - Sehirfirsati.com
Türkiye'nin En İyi Dil Okullarından Biri Olan English Time Tarafından Hazırlanan EFU Online Eğitim Seti %76 İndirimle | Günün Fırsatı | Kaçan Balık Büyük Olur
işine yararsa ihtiyacı olanların ne güzel ... rica ederim ya nedmk
bir ara bu firma pistte ferrari 430'la 3 tur için 99tl fiyat vermişti.herkes o ne kadar iyi hemen alalım dedi.çoğu kişide aldı 4000 küsür kişi sürdü aracı ancak 430 kış modunda idi![]()
tatile gidemeyenler uygun birşeyler arayanlara güncel olsun şimdi kurcalarken gördüm oldukça iyi yine yol dahil sanırım fiyatlara gidiş dönüş ulaşım yazıyor :S (alakam yoktur site ile)
hiç buradan giden vaR mı eğer sorun cıkmazsa ben düşünüyorum..
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)