16 bb 668 plakalı 2004 model siyah impreza hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar. Aracı almayı düşünüyorum ama elimde ne bi fotosu nede bilgisi var
16 bb 668 plakalı 2004 model siyah impreza hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar. Aracı almayı düşünüyorum ama elimde ne bi fotosu nede bilgisi var
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
araçla ilgili tek bilgim bunlar. işin özü araç hacizli araç wrx mi sti mi kazası durumu nedir öğrenmem lazım. Ona göre burdan kalkıp bursaya gidicem. Araca baya niyetliyim
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
"Sol ön lastik inik , arka tamponda ezikler var , ön tampon kırık , sağ ön lastik patlak , teyp yok stepne yok , akü bitik" şeklinde ilanı...
o zaman tombala, ne çıkarsa şansına ...
new project GTR 280SX
https://www.instagram.com/gtr_280sx/?hl=tr
bu tarz açıklamalar genel de ihaledeki araçlarda görülür ama bakmak lazım
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
aman bak sildim sende alinti yapmissn senin orda kaldi sende editleki bilgiler gitsin.
Sen veya ben bu bilgilere cok zor ulaşmadik herhalde.Forumdaki bi cok kişide ayni şekilde bulabilcek durumda fiyatina osuna busuna kdr.sanki ortaya cikmamasi gerek bişy yazmişm gibi alinti yapman biraz gereksiz.Tuğral'da eminim bu bilgilere insanlarin ulaşabilcegnin farkindadir.dikkat edersen plaka ortada.
Neyse ben editledm çok önemli düşündügn şeyleri..
inş istedigi gibi bi araç çıkar tuğralın.
Ya niye alınganlık yaptın kiBen yazdığımda herhangi bir smile flaan kullanmadım ondan yanlış anladın herhalde Barış
![]()
Lazımsa o bilgileri de yazayım manasında sormuştum ben ama smile kullanmayınca farklı anladın herhalde... İcralik.com da üyeliğim vardı ondan sordum
Çok gizli bir bilgi bir de onları mı yazayım manasında değildi yani![]()
kısa ve gülümsemelerden olmayınca haklısın dikkat ettim de , neyse sıkıntı yok.
![]()
Bu arada otoparkların çoğunda göstermezler aracı önceden, daha dogrusu otoparkcılara baglı ve yanlış da yönlendireblirler ihaleye girmeyesiniz diye , dikkatli olun bakacak olursanız , inanmayın otoparkta ortada dolanan söylentilere
Edit : Tabi bunları bilmiyorsanız böyle çok bilmişlik yapar gibi olmasın da bir kere daha yanlış anlaşılmayayım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)