Selamlar,
Hava akışını arttırmak amacıyla bonnet raisers, kaput yükselticiler kullanılıyor. Türkiye de uygulayan var mıdır aramızda? Bir de yükselticileri nereden bulabiliriz.
Selamlar,
Hava akışını arttırmak amacıyla bonnet raisers, kaput yükselticiler kullanılıyor. Türkiye de uygulayan var mıdır aramızda? Bir de yükselticileri nereden bulabiliriz.
Tr de bir çok araçta kullanılıyor. Tein gibi markaların kaput amortisörleri de var, custom çalışmalarla kullananlarda.
Menteşe vidalarının altına rondela gibi bişeyler koyup kolayca yapılabiliyor![]()
SongürGarage
USPeformance by UtkuSelamoğlu
Abi rondelanin kalini zaten ozelligi olan bir parca degil yani. Tornada islet yola devam
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Megane RS in kaput altı dökümhane gibi maşallah, şu rondela işine el atayım ben, teşekkürler cevaplar için.
abi ataşehirde bi kaç renoya uygulamışlar ama görüntü olarak hoşuma gitmedi. ama hava akışına yarıyormudur bilemiyorum tabiki.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
buda bizim elyapımı araç suan izmirde abi sattık
http://www.hizliupload.com/img/18657522379914438931.jpg
53 RİZE KADER GÜLMEDİ BİZE
bu resim tam 3.2 mb
bir mp3 çarkısı kadar büyük
100 tane böyle resim açan bir kullanıcının 1gb lık kotasının yarısı dolar (transmit paketlerden)
Built to fall....
4 tane uzun cıvata ve 4 tane rondela ile hallettim ben de. Benim kaput altı da feci ısınıyor, bir nebze azaldı ancak hala çok sıcak oluyor. Kaputa scoop yaptırmayı düşünüyorum bu nedenle.
Sonuç şu şekilde oldu:
![]()
Biz gayet Plastik ile kapuru kaldırdık bladerk erkut ile, vteclerde kaputta sıkışan sıcak hawanın kaçabileceği bir delik yok, faydasını gördüm şahsen
Vtec'lere de yakışıyor bana göre ama clioda nasıl durur görmeden yorum yapmayayım yanlış olur![]()
Bide su girme olayı vardı kaputu kaldırınca onada dikkat etmek lazım.
SongürGarage
USPeformance by UtkuSelamoğlu
bence teine hiç gerek yok ben yapmıştım duruma göre 3 pul bi vidaya 3 pul bi vidaya iki tanede uzun vida işlem tamam maliyeti 1 lira![]()
pul ile oluyor ordakş contayıda çıkarın
ama herkes kaputun açık kalmış araç kazalımı diye soracak aşıştırın kendinizi
hele onu aracın havalanması ve yağ hararetini düşürmek için olduğunu solediğinizdeki yüzifadelerini kameraya çekin youtube da rekor kırsın![]()
uygulayan falan varsa resım ekleyebılırmı yapmak ısteyen arkadaslara yardımcı olmak konusunda iyi olur
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)